Labdarúgás

Laki befejezte, Kozma távozott

Fotó: Credobus Mosonmagyaróvár - MTE 1904 hivatalos oldala
Győr+
2021.01.19. 12:35

Az NB III Nyugati csoportjában második helyen telel a Credobus Mosonmagyaróvár, amely két meghatározó játékosától is elbúcsúzott nemrég.

„A téli átigazolási szezon egyik legfontosabb és legfájóbb híre: Laki Balázs befejezi a profi labdarúgást és távozik a Credobus Mosonmagyaróvár együttesétől… – olvasható a hivatalos Facebook oldalon.

Laki az őszi szezonban összesen 13 gólt szerzett, amely nagyban hozzájárul a Mosonmagyaróvár remek poziciójához, így a labdarúgó távozása érzékeny veszteség lesz a klub számára.

A 35 éves csatár pályafutása nagy részében a másodosztályban szereplő Gyirmót FC meghatározó játékosa volt, az első osztályban egyetlen alkalommal kapott lehetőséget, akkor még a Győri ETO színeiben.

Laki a labdarúgással nem hagy fel teljesen, azonban inkább már alacsonyabb osztályban játszana, többet koncentráltva családjára és civil munkájára.

Kozma Richárd középpályás pedig úgy döntött, hogy elhagyja a mosonmagyaróvári együttest, erről is a közösségi médiában számolt be a klub:

„Kozma Richárd két és fél év után távozik Mosonmagyaróvárról. Kozinak köszönjük a klubért tett szolgálatai és sok sikert kívánunk a folytatásra!”

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |