Kuttor vagy Csertői lehet az ETO új vezetőedzője?

Pécskai István Fotó: Gyirmót FC / mlsz.hu
2023.05.05. 12:09

Élénken foglalkoztatja az ETO szurkolóit, ki lesz az NB II-ben szereplő labdarúgóegyüttes új vezetőedzője. Az szinte biztosra vehető, hogy a Tímár Krisztiánt váltó, az előzőleg a klub akadémiáján tevékenykedő spanyol Antonio Munoz nem folytatja az első csapat trénereként. De vajon ki irányítja az NB I-be vágyó gárdát a 2023–24-es szezonban?

Az NSO számolt be róla, hogy az ETO a jelenleg az NB I-ben szereplő Mezőkövesd vezetőedzőjét, Kuttor Attilát szemelte ki a kispadra.

Információnk szerint Kuttor, akinek lejár a szerződése a szezon végén, attól teheti függővé a maradását a klubnál, hogy csapatának sikerül-e kivívnia a bennmaradást az élvonalban. A Mezőkövesd négy fordulóval a vége előtt két ponttal előzi meg a Fehérvárt, és hárommal a már kiesőhelyen található Honvédot. Ha búcsúzik a Mezőkövesd az első osztályból, könnyen előfordulhat, hogy Kuttor elfogadja az ETO ajánlatát.

Azonban nem ő az egyetlen jelölt az ETO vezetőedzői posztjára. A Gyirmótot irányító Csertői Aurélnak lejár a szerződése mostani klubjánál. Úgy tudjuk, egyelőre nem kapott hivatalos megkeresést a zöld-fehérektől a szakember, aki a szezon végéig csak a Gyirmótra koncentrál. Szeretne minél jobban szerepelni az együttessel az NB II-ben.

,,Jelenleg nem foglalkozom ezzel a témával” – mondta a tréner a Győr+ Médiának azzal kapcsolatban, hogy szóba került a neve az ETO-nál.

Érdekesség, hogy Kuttor Attila és Csertői Aurél is futballozott korábban a zöld-fehéreknél, utóbbi ráadásul edzőként is irányította a nagy múltú, négyszeres NB I-es bajnok Rába-parti klubot.

Kerestük az ETO-t is az ügyben, a klub azonban nem kívánt reagálni az edzőkérdéssel kapcsolatos találgatásokra.

Kapcsolódó témák: #ETO | #gyirmót | #labdarúgás |