Győrben marad a norvég válogatott erőssége

Kulcsjátékosával hosszabbított az Audi ETO

Fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2020.11.09. 16:51

Veronica Kristiansen újabb három évre írt alá. „Győrben minden adott a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez" - mondta a klasszis norvég balátlövő.

„Nagyon elégedettek vagyunk Veronica teljesítményével, csapatunk meghatározó tagjává, húzóemberévé vált az elmúlt évek során, így egy percig sem volt kérdés számunkra, hogy folytatni szeretnénk a közös munkát. Külön öröm, hogy játékosunk is hasonlóképp állt pályafutása Győrben történő folytatásához, jól érzi itt magát, melyet kiváló teljesítménye is alátámaszt.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

A klub hivatalos honlapja a világ- és kétszeres Európa-bajnok balátlövőt is megszólaltatta:

„Nagyon boldog vagyok, hogy győri színekben folytathatom sportolói karrierem. Győrben minden adott a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez, hiszen professzionális körülmények között végezhetjük az edzésmunkát, s a klub mindenben segít, hogy mi maximálisan a feladatunkra koncentrálhassunk. Motivált vagyok, szeretnék újabb szép eredményeket elérni zöld-fehérben – nagyon örülök, hogy számítanak rám és a csapat tagjai között tudhatom magam az elkövetkező három évben is!”- nyilatkozott Veronica Kristiansen.

Forrás: Győri Audi ETO KC

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda | #sport |