Labdarúgás

Kulcsár Kornél visszatér az ETO-hoz

Fotó: ETO FC//Facebook
Győr+
2021.06.11. 16:46

Újabb igazolást jelentett be a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának vezetősége. Visszatért a legutóbb az NB I-es Budafokban szereplő 29 esztendős Kulcsár Kornél, aki 2+1 évre írt alá.

Támadó középpályást szerződtetett az ETO FC, ugyanis négy év után visszatért az NB III-as bajnokságot nyerő győri csapat játékosa, Kulcsár Kornél.

Régi-új játékosunk legutóbb az NB I-ben szereplő Budafokban játszott, ahol a bajnokságban és a kupában is két-két gólt szerzett. Kulcsár nagy reményekkel tért vissza Győrbe, ahol nagy sikereket szeretne elérni a csapattal – szerepel a csapat Facebook-oldalán.

– Gyorsan zajlottak az események az elmúlt héten – kezdte Kulcsár Kornél. – Kedden érkezett a megkeresés, szerdán pedig jöttem is tárgyalni Hannich Péter sportigazgatóval. Körülbelül egy óra alatt megbeszéltünk mindent, szimpatikus volt az, amit felvázolt a célokkal és a csapattal kapcsolatban. Szinte nem is kellett gondolkodnom rajta, mert korábban is nagyon szerettem itt játszani, és úgy gondolom, hogy sikeresek tudunk lenni a jövőben együtt. Volt más megkeresésem is, de amint befutott a győri lehetőség, nem gondolkodtam. A pályán, jó játékkal szeretnék a csapat hasznára lenni, hogy együtt sikeresek legyünk – mondta a játékos.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |