Közúti balesetben hunyt el a fiatal röplabdázó

Fotó: Fino Kaposvár
MTI
2022.01.02. 11:15

Elhunyt a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának feladója, Iván Gergő. A tragikus hírről a klub a Facebook-oldalára hivatkozva számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A kapos.hu hírportál azt írja, hogy a fiatal tehetség 2020 nyarán igazolt a somogyi megyeszékhelyre testvérével, Iván Bencével együtt, a mostani szezonban pedig már egyre többször kapott lehetőséget a kezdőcsapatban is.

A portál úgy tudja, hogy a 19 éves röplabdázó a Tapolcánál történt balesetben vesztette életét, amelyben egy vonat és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton.

A Nemzeti Sport információi szerint a baleset egy másik áldozata is egy korábbi röplabdázó volt, az ugyancsak 19 éves Sümegi Norbert, aki májusban még tagja volt az ifjúsági döntőben szereplő Sümeg-Dabronc csapatának. A két röplabdázó korábban együtt nyert korosztályos bajnoki címet a Sümeg színeiben.

Ugyancsak friss információ, hogy ötre emelkedett a baleset áldozatainak száma, az autó ötödik utasa a kórházba szállítást követően hunyt el.

A kaposvári klub vasárnap 18 órától közös gyertyagyújtással emlékezik Iván Gergőre az Arénánál – közölte a kapos.hu alapján az MTI.

Kapcsolódó témák: #baleset | #röplabda |