Közel 20 gólos győzelem a Kastamonu ellen

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.09.18. 17:29

Az EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjában az első hazai meccsen a Győri Audi ETO KC a második fordulóban a török Kastamonu Belediyesi GSK együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben.

Ambros Martín tanítványai egy hete Esbjergben kezdték meg az idei Bajnokok Ligája szereplésüket. Egy jó iramú, izgalmas találkozón végül 31 – 29-es győri győzelem született. 

A második fordulóban a török Kastamonu volt az ellenfél, a zöld-fehérek pedig végig uralták a meccset: 44-25-re győzőtt a Győri Audi ETO KC.

Korábban eddig kétszer találkozott a török együttessel a Bajnokok Ligájában az ETO, és mind a két alkalommal nagyarányú győzelmet aratott. 2021. november 13-án 37 – 20-ra, míg a visszavágón 2021. november 20-án 38 – 22-re nyert idegenben a győri csapat.

Ambros Martín: „Nem mondhatjuk, hogy egyszerű volt a mérkőzés. Mindkét félidő utolsó 15 percében voltak nehézségek, melyekre szerencsére megtaláltuk a megoldást. Koncentráltak maradtunk és a megoldásokat is megtaláltuk a lövőikre és a beálló játékukra is.”

Veronica Kristiansen: „Úgy érzem jól küzdöttünk, a problémáink abból fakadtak, hogy  nem találtuk a távolságokat védekezésben, de nagyon örülök, hogy megtaláltuk a megoldást a Kastamonu játékára. A győzelemnek örülök, és egy jó mérkőzésen sikerül a két pontot itthon tartani.”

Részletes beszámoló ide kattintva!