Hirdetés

Közel 20 gólos győzelem a Kastamonu ellen

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.09.18. 17:29

Az EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjában az első hazai meccsen a Győri Audi ETO KC a második fordulóban a török Kastamonu Belediyesi GSK együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben.

Hirdetés

Ambros Martín tanítványai egy hete Esbjergben kezdték meg az idei Bajnokok Ligája szereplésüket. Egy jó iramú, izgalmas találkozón végül 31 – 29-es győri győzelem született. 

A második fordulóban a török Kastamonu volt az ellenfél, a zöld-fehérek pedig végig uralták a meccset: 44-25-re győzőtt a Győri Audi ETO KC.

Korábban eddig kétszer találkozott a török együttessel a Bajnokok Ligájában az ETO, és mind a két alkalommal nagyarányú győzelmet aratott. 2021. november 13-án 37 – 20-ra, míg a visszavágón 2021. november 20-án 38 – 22-re nyert idegenben a győri csapat.

Ambros Martín: „Nem mondhatjuk, hogy egyszerű volt a mérkőzés. Mindkét félidő utolsó 15 percében voltak nehézségek, melyekre szerencsére megtaláltuk a megoldást. Koncentráltak maradtunk és a megoldásokat is megtaláltuk a lövőikre és a beálló játékukra is.”

Veronica Kristiansen: „Úgy érzem jól küzdöttünk, a problémáink abból fakadtak, hogy  nem találtuk a távolságokat védekezésben, de nagyon örülök, hogy megtaláltuk a megoldást a Kastamonu játékára. A győzelemnek örülök, és egy jó mérkőzésen sikerül a két pontot itthon tartani.”

Részletes beszámoló ide kattintva!

Hirdetés