Kovácsik: lesz még jobb is!

Fotó: eto.hu
Győr+
2022.08.04. 15:09

A hétvégi, győztesen megvívott mérkőzésen kapott gól nélkül mutatkozott be az ETO kapujában a nyáron szerződtetett Kovácsik Ádám. A rutinos hálóőr nagy szerepet játszott benne, hogy három ponttal sikerült indítanunk a szezont.

A nyáron Fehérvárról szerződtetett Kovácsik Ádám nevével kezdődött a hétvégén az ETO FC összeállítása. A rutinos hálóőr magabiztos teljesítményt nyújtott a kapuban, emellett az első félidőben bravúrt is bemutatott, egy léc alá tartó labdát tolt a kapu fölé. Kovácsik bízik benne, hogy a Nyíregyháza elleni meccs csak az első lépés volt a megkezdett úton, és sikeresen fognak szerepelni a jövőben is.

Nagyon örülök, hogy sikerült nullára hoznunk a meccset, és győzelemmel indítani a szezont – kezdte Kovácsik Ádám. –Ez fontos volt nekem is és a csapatnak is lelkileg. Azt gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, de biztos vagyok benne, hogy lesz ennél még sokkal jobban meccsünk is, tipikus idény eleji mérkőzés volt. Sokkal jobb így tanulni a kisebb-nagyobb hibákból, hogy nem lett következménye, pontot nem vesztettünk miatta. Nagyjából három hete vagyok itt, mindenki az első perctől kezdve nagyon befogadó volt. Próbálom a legjobb teljesítményemet nyújtani, szépen lassan rendeződik körülöttem minden, és csak a játékra kell koncentrálnom. Igazából hét év után kicsit furcsa volt a váltás, de minden nagyon jól megy, és úgy gondolom, hogy az én teljesítményem is bőven lesz még jobb.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #foci | #labdarúgás | #sport |