Hirdetés

Korcsolyákat fel!

Fotó: gyorietohc.hu
Győr+
2020.11.05. 08:28

A Győri Jégsport Központ 2020. november 6-án 18 órától ismét várja a korcsolyázni vágyókat! A műlyégpálya a Nagysándor utcában 37-ik szezonját kezdi meg.

Hirdetés

A belépők ára a tavalyihoz hasonlóan 1300 forint minden korosztálynak. A korcsolyák kölcsönzése és az élezés szintén 1300 forint, utóbbit minden turnus második felétől vehetik igénybe. A ruhatár ingyenes.

A jégsport központ területére csak maszkban lehet belépni, testhőmérséklet ellenőrzése után. A létszámot limitálják, egyszerre maximum 150 fő korcsolyázhat. Kihelyezett fertőtlenítők rendelkezésre állnak, melyet kötelező használni. A maszk viselését javasolják. A távolságtartásra vonatkozó szabályokat a belépéskor és az öltözésnél is be kell tartani. A központot egyébként minden este fertőtlenítik.

Hirdetés

A rendszabályok ITT olvashatók részletesen.

Minden korcsolyázni vágyót vár a Jégcsarnok péntektől-vasárnapig. A turnusok így alakulnak:

  • Péntek: 18-20
  • Szombat: 10-12, 15-17, 18-20
  • Vasárnap 10-12. 15-17, 18-20

Korcsolyaoktatás minden szombaton és vasárnap reggel 10-10.45-ig vehető igénybe, a turnusra váltott jeggyel. A korcsolyázókat a régi fogadóépületbe várjuk, a bejáratnál bankkártyával is lehet fizetni, az egészségünk védelmében kérjük ezt a fizetési formát használják, amennyiben módjuk nyílik rá. A jövőben tervezik egyébként az online jegy bevezetését is.

Bartalis József a Győri Jégsportért Alapítvány kuratóriumának elnöke úgy nyilatkozott: “bízik abban, hogy sikeres lesz a most induló szezon és a koronavírus a mostaninál nem nehezíti meg jobban a Jégsport Központ működését.”

További információkgyorijegsport.hu, illetve a jegpalya.hu oldalakon érhetők el.

Telefonon a +36 96 338546-os számon tudnak felvilágosítást adni, illetve az info@jegpalya.t-online.hu várják a leveleket.

Cím: 9027 Győr, Nagysándor József utca 52. Tömegközlekedéssel a 8-as busszal legegyszerűbb a megközelítés.

Forrás: gyorietohc.hu

Kapcsolódó témák: #korcsolya | #Nemak jégcsarnok |
likeold
a fb oldalunkat