Szerb gólvágó és spanyol játékmester érkezhet az ETO-hoz

Győr+ Grafika: ETO FC
2024.01.04. 11:21

Két korábbi kispesti játékossal, az egykori közönségkedvenc Nenad Lukiccsal és a rutinos spanyol középpályás Nonoval erősíthet az ETO FC a csakfoci.hu információi szerint.

Visszatérhet Magyarországra a Honvéd korábbi közönségkedvenc labdarúgója, Nenad Lukic. A kispestieknél első idényében 32 bajnokin 15, második szezonjában 29 NB I-es meccsen 13 gólt szerzett, ezzel a teljesítményével mindkét évben a legjobb három góllövő között végzett – emlékeztet rá a lehetséges új győri igazolásokról hírt adó csakfoci.hu.

A szerb támadóért több NB I-es klub is versenyben volt, de úgy tudni, Lukic az ETO FC-ben folytatja karrierjét, és tavasszal akár pályára is léphet korábbi egyesülete, a Honvéd ellen.

A portál információi szerint egy másik ex-kispesti, José Antonio Delgado Villar, ismertebb nevén Nono az NB II-ben második helyen telelő győri ETO FC együttesében folytathatja pályafutását.

A magyar közeg nem lehet ismeretlen a rutinos karmester számára, ugyanis Nono 2016 és 2018 között a Diósgyőrben is szerepelt, ahol 47 mérkőzésen lépett pályára, 4 gólt szerzett és 5 gólpassz fűződött a nevéhez. Aztán 2018 februárja és 2021 nyara között a Slovan Bratislava színeiben 99 meccsen játszott, 10 gólt lőtt és 20 gólpasszt jegyzett. A pozsonyiakkal háromszoros szlovák bajnoknak és kétszeres Szlovák Kupa-győztesnek mondhatta magát.

Forrás: csakfoci.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #igazolások | #labdarúgás |