Kiütéses győzelem

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
etokc.hu
2019.10.13. 07:41

Szombat este a PLER-Budapest csapatát fogadtuk a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, ahova ismét szép létszámban érkeztek szurkolóink.

Az első félidőt a Paár, Kőhalmi, Schneider, Goór, Németh, Papp sorral kezdtük, a kapuban Nahajjal. Gyorsan az első támadásból a kapuba is talált Németh, azonban ezt követően a vendégek belelendültek és gyorsan megléptek két góllal (7. perc 2-4). Két jó védekezést és sorozatos Nahaj-védéseket követően gyors indulásból tudtunk felzárkózni és a 11. percben Paár góljával a vezetést is átvettük. A vendég időkérés sem tudta megzavarni csapatunkat, a játékrész közepére már három gólos előnyben voltunk (15. perc 9-6). Folyamatosan jöttek a gólok hazai részről, míg a vendégek támadásai kudarcba fulladtak, melyekből üres kapus gólokat tudott szerezni Németh és Paár is. A 23. percben Deáki mester is időt kért, a mérkőzés folyamán először. Az időkérést követően növelni tudtuk előnyünket, sőt meg is dupláztuk azt a félidő végére. Félidei eredmény: 17-10.

A második félidőt a Paár, Fekete, Schneider, Goór, Németh, Papp felállásban kezdte meg csapatunk, a kapuban továbbra is Nahajjal. Ismét Németh szerezte az első találatunkat a félidőben, amit Nahaj parádéja követett, kapusunk ott folytatta, ahol abbahagyta, a hatodik percben büntetőt hárított. Kisebb sérüléssel bajlódó csapatkapitányunk, Kovácsovics László is pályára lépett a 35. percben., érkezésével védekezésünk az addiginál is keményebb lett, ami újabb egészpályás gólhoz vezetett, Nahaj talált saját kapuelőteréből az ellenfél kapujába (40. perc 21-15). Ismét időkérés következett vendégoldalról, azonban most sem sikerült a felzárkózásuk, sőt Papp labdaszerzését követően kapuba talált és nyolc gólosra dúzzasztotta előnyünket (47. perc 23-15). Az utolsó tíz perc már csak örömjáték volt győri részről, vezetőedzőnk pályára is küldte fiataljainkat öt perccel a lefújás előtt. Érkezett Nagy és Vékony a pályára, majd az 55. percben Bella góljával már tíz volt közte. Felnőtt korú játékosaink mindent megtettek, hogy a fiatalok is gólt szerezzenek a mérkőzésen, ez sikerült is, Vékony szerezte a mérkőzés utolsó hazai gólját. Végeredmény: 30-20.

A szokásnak megfelelően a Therápia Borkereskedés felajánlásával Németh Gábor vehette át a mérkőzés legjobbjának járó palack bort.

Deáki István: „Parádés csapatteljesítmény eredményezett boldog hétvégét.”

AGROFEED ETO-SZESE – PLER-Budapest 30 – 20 /17-10/

Agrofeed ETO-SZESE: NAHAJ 1, Pulai, BELLA 3, Sokoray, KŐHALMI 1, GYŐRI-DANI 1, GOÓR 4, SCHNEIDER 4, Kovácsovics, Vékony 1, Lakosy, PAPP 5, PAÁR 5, Nagy, FEKETE, NÉMETH 5 , Edző: Deáki István.

Folytatás:

NBI/B férfi felnőtt VI.forduló

2019.10.19. 16:00

Agrofeed ETO-SZESE – Balatonfüredi KSE
Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok

Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE | #Helyi sport |