Kiütéses győri siker a tartalékos Sopron ellen

Győr+ Fotó: SERCO UNI Győr
2023.09.23. 19:03

Utolsó felkészülési meccsét játszotta a bajnoki rajt előtt a SERCO UNI Győr női kosárlabda csapata szombaton este a győri Egyetemi Sportcsarnokban.

Az anyagi nehézségek miatt alaposan megfiatalított, és ezen az estén erősen tartalékos soproni együttes ezúttal nem tudta a lépést tartani a mieinkkel. A vége kiütés, 38 pontos győri siker lett.

SERCO UNI Győr–Sopron Basket 95–57 (28–10, 23–15, 26–14, 18–18)

Győr, felkészülési mérkőzés, 200 néző. V.: Kéri, Földesi, Boros.

SERCO UNI Győr: SLOCUM 9/3, Bach 8/3, DUBEI 14/12, Gyöngyösi 10/6, ANIGWE 19. Cs.: Küllős, Hegedűs 5/3, Dombai 9/3, Török Á. 3/3, GOREE 16, Molnár 2. Edző: Cziczás László.

Sopron Basket: TURNER 15, KÓKAI 7/3, Böröndy 5/3, Varga A. 16/6, Sitku 8. Cs.: Jevtovic 6, Janzsó, Toman D., Toman R., Szikszai, Völgyi. Edző: Gáspár Dávid.

Cziczás László: – Köszönjük a soproniaknak, hogy a nehéz helyzetükben bevállalták ezt a mérkőzést. Tudjuk, hogy a legjobbjaik nélkül álltak fel, ezért nem is az eredményen vagy a különbségen volt a hangsúly, hanem azon, hogy azon az úton, amin elindultunk a Sió-kupa után azt az arculatot mutassuk, melyeket az edzéseken is. Voltak jó dolgaink, a küzdés is rendben volt, persze hibák is voltak, de azon kell továbbra is dolgozni, hogy ezeket kijavítsuk. 

Dubei Debóra: – Sokkal jobb volt ez a teljesítmény, mint a korábbi meccseken, de nyilván tisztában vagyunk vele, hogy a Sopron nem volt teljes kerettel, többen is hiányoztak tőlük. Ezen az útaon kell tovább haladnunk, ugyanúgy edzeni, ahogyan ezen héten, és akkor hasonló eredményeket érhetünk el.

A mérkőzést követően, este hét órától szurkolói ankétra várták a győri drukkereket

A találkozóról részletes tudósítást ide kattintva olvashat!

Kapcsolódó témák: #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr | #sopron basket |