Női foci

Kitartóan küzdöttek a lányok, de elmaradt a bravúr

Győr+ Fotó: etofc.hu
2023.04.22. 15:59

Zöld-fehér rangadóra került sor a női labdarúgó Simple Liga 18. fordulójában. Az élvonalbeli bajnokság jelenlegi második helyezettje, az ETO FC Győr együttese, a listavezető Ferencváros csapatát fogadta a stadionban, a mérkőzés végül a fővárosiak győzelmével zárult.

Végeredmény: ETO FC Győr – FTC 0-3 (0-1)

ETO FC Győr: Borók – Kaziupa, Savanya, Vida (Szabó 74’), Herczeg, Németh L. (Kern 61’), Nagy F., Sali (Siklér 46’), Khimych (Petrovics 74’), Cameron (Hollingsworth 74’), Öreg. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

FTC: Bíró – Garcia (Bradic 62’), Barker, Csigi, Fenyvesi, Németh D., Pusztai, Szabó, Ott, Papp, Csányi (Nagy 62’). Vezetőedző: Vágó Fanny.

Gólszerző: Garcia 2, Csigi.

“A hetvenedik percig beszélhetünk a mérkőzésről, utána már olyan játékosokkal próbáltam variálni a csapatot, aki egészséges és pályára tudott lépni. Egyéni hibákból kaptuk az első két gólt, ettől eltekintve kompaktak voltunk, nehéz volt feltörni a védekezésünket. A támadójátékunkat illetően hiányérzetem van, a három támadónk talán nem volt elég agresszív a párharcokban, így nagyobb nyomás nehezedett a védelmünkre” – nyilatkozta a mérkőzés végén Dörnyei Balázs vezetőedző.

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás | #női foci |