Két pontért utaznak a kézis lányok Vácra

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2023.09.19. 09:06

Szeptember 20-án a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Praktiker-Vác csapatával találkozik a váci Városi Sportcsarnokban a Győri Audi ETO KC. A mérkőzést az M4Sport televíziós csatorna élőben közvetíti szerdán 18:30-tól. A várakozásokról előzetesen Ulrik Kirkely vezetőedző és Győri-Lukács Viktória beszélt.

„Most teljesen más szituációban vagyunk, mint két héttel ezelőtt. Sokat tanultunk a hibáinkból, jelenleg is játékunk fejlesztésén dolgozunk. Ha megnézzük a legutóbbi két mérkőzésünket, láthatjuk, elkezdtünk a jó úton járni, jobban tudunk fókuszálni a nehezebb találkozókon” – fogalmazott Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Idegenben mindig megnehezíti a dolgunkat a Vác. Nagyon jó játékosokból álló, jó ütemű játékot játszó csapat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a bajnokságban már nem veszíthetünk pontot, ezért úgy kell kiállnunk a pályára, hogy ne legyen esélyük megszorongatni minket” – mondta Győri-Lukács Viktória.

A Praktiker-Vác együttese jelenleg az NBI-es tabella 6. helyén áll, 2 győzelemmel és 1 vereséggel. A 76 dobott gól mellett 75 kapott találat szerepel a nevük mellett, csupán az egygólos különbség miatt nem foglalhatnak el előkelőbb helyezést az összesítésben. A házi góllövőlistát Kuczora Csenge vezeti 27 találattal, őt Marincsák Nikolett és Tyiskov-Helembai Fanni követi egyaránt 14-14 góllal.

A találkozót az M4Sport televíziós csatorna élőben közvetíti szerdán 18:30-tól. A játékvezetők ezúttal Dáné Rita és Marton Zsófia lesznek.

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |