Két nap, két új játékos a Gyirmót FC Győrnél

HAK Fotó: Gyirmót FC
2023.07.06. 19:45

A Gyirmót FC Győr Csizmadia Csaba vezetőedzővel vág neki a 2023/2024-es NB II-es szezonnak. A keret még alakulóban van, Jova Bálint Péter és Takács Roland érkezését a napokban jelentették be.

A gyirmótiak július 5-én kettő plusz egy éves szerződést kötöttek Jova Bálint Péterrel. A fiatal balhátvéd a Dalnoki Akadémia SE csapatában kezdte a futballt majd 14 éves korában került a Sándor Károly Akadémiára, később az UTE színeiben is játszott. A sárga-kékekhez az Iváncsa KSE együttesétől érkezett, ahol 79 ponttal megnyerték a bajnokságot és osztályozót játszottak az NB II-es feljutásért. Bálint nem csak a sikeres szezont játszotta végig, az osztályozót is a Kozármisleny ellen, de nem sikerült feljutni a csapattal. Az elmúlt szezonban pályára lépett a Ferencvárosi TC elleni kupamérkőzésen, ahol 3-2 arányban az Iváncsa KSE diadalmasodott.

Jova Bálint Péter is sárga-kékbe öltözött

Másnap, július 6-án pedig Takács Roland megszerzését jelentette be a klub, akivel szintén kettő plusz egy éves szerződést kötöttek. A 26 éves támadó a Puskás Akadémián kezdte labdarúgó karrierjét, később a DVSC, az MTK Budapest és az Inter Bratislava csapataiban játszott. Legutóbb a Budafok csapatát erősítette, ahol három évet töltött és dolgozott Csizmadia Csabával.

Forrás és fotó: gyirmotfc.hu

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #NB II |