Két hazai meccsük lesz a győri lányoknak

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.10.27. 06:05

Bár a jelenlegi helyzetben nehéz napokkal előre tervezni, de jelen állás szerint a héten két hazai bajnoki mérkőzést is játszik az UNI Győr - Mély út. Szerdán 17 órakor a PINKK, szombaton ugyancsak 17 órakor a PEAC látogat az egyetemi csarnokba.

A hétvégi bravúros szekszárdi siker után természetesen győzelemre éhesen várják a lányok ezt a két találkozót, melyre jöhetnek nézők, akiknek néhány fontos szabályt be kell tartaniuk, illetve alkalmazkodniuk is kell bizonyos előírásokhoz.

Ahogyan az első – és eddigi egyetlen – hazai meccs előtt, úgy most is mindenkinek, aki a csarnokba belép, kötelező a testhőmérséklet-mérés, a maszk viselése és a távolságtartás. Utóbbit nagyban segítik a lelátón elhelyezett jól látható jelölések. A küzdőtérre senki nem léphet be a csapatok, a szakmai stábok, a klubok közvetlen vezetői és a technikai személyzet kivételével.

A VIP-vendégek beléptetése ugyanazon a kapun történik, mint a szurkolóké: a Mobilis felől a lépcsős feljárónál. A VIP számára büfé nem üzemel, de hagyományos büfé nyitva lesz.

A mérkőzésekre a jegyárak változatlanok: 1000, illetve 500 forint, a Széchenyi-egyetem hallgatói és dolgozói, valamint a Széchenyi Kosárlabda Akadémia játékosai számára ingyenes. Aki a tavalyi bérletét felmutatja, jogosult a kedvezményes árú jegy megvásárlására.

Bízunk abban, hogy két értékes győzelemmel zárja a hetet majd a csapatunk.

Hajrá, győri lányok!

Kapcsolódó témák: #kosárlabda |