Hirdetés

Keményen küzdöttek

Fotó: Facebook
Győr+
2020.01.13. 16:35

Nem kezdtek rosszul lányaink az MTK ellen, de néhány oda-vissza pont után elléptek a vendégek. Hat pontról aztán a szett közepére visszazárkóztunk, de 2-3 egységnél közelebb nem engedtek minket a fővárosi kék-fehérek, s magabiztosan nyerték az első játszmát.

Hirdetés

A másodikban aztán jött a hideg zuhany, legalábbis a listavezetőnek. A mieink pontos és bátor nyitásokkal sokáig tartották magukat, majd 7–6-nál átvették a vezetést. Ez annyira állva hagyta az ellenfelet, hogy gyorsan elléptünk és 13–8-nál nekik kellett időt kérniük. A szett végére aztán fokozatosan visszazárkóztak, s bár két szettlabdánk is volt, mindig becsúszott egy-egy pontatlanság a kulcspillanatokban, így végül nagy küzdelemben, de fordított a bajnoki éllovas és behúzta ezt a szettet is.

A harmadik játékrészben hasonlóan alakult az állás mint az elsőben. Fej-fej mellett haladt a két csapat, de a szett felére elfogytunk, s már több mint 3 pont hátrányban voltunk. A sorozatos rontások végül megbosszulták magukat, s a rutinosabb fővárosiak megnyerték a szettet, s ezzel a mérkőzést is.

Hirdetés

Szamosi Balázs: – Elégedett vagyok annak ellenére, hogy 3:0-ra kikaptunk, hiszen a második szettben huszonöt pontot ütöttünk a listavezetőnek, sőt, több szettlabdánk is volt, ami csak nüanszokon múlt. Az első és a harmadik játszmában ők domináltak, de a másodikban a kockázatos nyitásaink bejöttek és láttam biztató jeleket. Ha komoly meccset akarunk játszani velük, akkor a jelenleg tanulási fázisban lévő játékelemeket pontosítani kell, ezen dolgozunk.

SZESE Győr–MTK Budapest 0:3 (15, 25, 14)
Győr, egyetemi edzőcsarnok, NB II-es női mérkőzés, 40 néző. V.: Vigh, Gregor.

SZESE: Hirni, Sinai, Juhász V., Lakatos R., Orbán, Tóth L. Csere: Léhner-Vargán, Sas. Edző: Szamosi Balázs.

Forrás: SZESE Győr Röplabda szakosztályKapcsolódó témák: #röplabda |
likeold
a fb oldalunkat