Labdarúgás

Kemény feladat előtt áll az ETO a Kupában

Fotó: ETO FC Hivatalos Facebook
Győr+
2022.10.17. 20:14

A MOL Magyar Kupa 4. fordulóján az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata kedden 17 órától az ETO Stadionban. A mérkőzés az MLSZ korábban kiszabott büntetése értelmében zárt kapuk között zajlik majd, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

Az ETO a MOL Magyar Kupa előző fordulójában magabiztos, 4-0-s győzelemmel lépett tovább a megyei első osztályú Pécsvárad ellenében. A soroslás után kiderült, hogy a következő körben már nem lesz ennyire könnyű dolga a zöld-fehéreknek, sőt nagyon kemény feladat előtt áll Tímár Krisztián együttese, ugyanis a tavalyi bajnokság egyik feljutója, az azóta elsőosztályú, és ott is remekül szereplő Kecskemét látogat Győrbe.

A lila fehérek az jelenleg a Ferencváros mögött az NB I 2. helyén állnak, a kupában pedig Tiszakécskén győztek 3-0-ra legutóbb. Mivel nagyon sűrűn követik egymás a mérkőzések, a szakmai stábnak forgatnia kell a csapatot, emellett bíznak abban is, hogy sikerült meglepetést okozni, és a következő körbe jutni hazai pályán.

Nagyon motiváltak vagyunk, a holnapi mérkőzés egy jó erőfelmérő lesz az NB I egyik meglepetéscsapata ellen” – kezdte Tímár Krisztián.Egyértelműen nehéz kilencven percre számítunk, folyamatosan formálódunk, javulunk, és javítjuk a hibákat, bízom a csapatban, úgy gondolom, hogy fel tudjuk venni velük a versenyt, és a tavalyi szerepléshez hasonlóan, most is kiharcolhatjuk a továbbjutást.

Fontos információk a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban

Ahogy a klub korábban már jelezte, a tavalyi, Ferencváros elleni kupamérkőzésen történtek miatt a holnapi mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni. Ez azt jelenti, hogy a Fegyelmi Szabályzat szerint a hazai szektorokba nem árusíthatnak jegyet és a hazai, bérletes szurkolóikat sem engedhetik be, ellenben a vendégcsapat szurkolói részére fenntartott szektorba a vonatkozó MLSZ szabályzatban előírt létszámban és feltételek mellett a vendég szurkolók számára biztosítani kell a jegyvásárlás lehetőségét.

A vendégpénztár 120 perccel a mérkőzés előtt, azaz 15 órakor nyit, a vendégszektorban pedig büfé és mosdó áll majd a vendégszurkolók rendelkezésére. A teljes árú vendégjegy 1500 Ft, a féláras (diák/nyugdíjas) jegy 750 Ft, 14 éven aluliaknak pedig a mérkőzés megtekintése ingyenes, ehhez a jegypénztárban 0 Ft-os regisztrációs jegyet kell kérni.

A vendégszektorba csak a vendég csapat, azaz a Kecskeméti TE szurkolói vehetnek jegyet, a jegyvásárláshoz pedig Bács-Kiskun megyei lakcímkártya szükséges, ezt mindenkinél ellenőrizni fogja az illetékes biztonsági személyzet, a helyszínt biztosító rendőrök segítségével.

Az ETO FC Győr arra kér minden szurkolót, hogy ne kíséreljenek meg jegyet vásárolni a vendégszektorba, ezúttal kivételesen otthonról, az M4 Sport élő közvetítését nézve szurkoljanak az ETO győzelméért és továbbjutásáért!

Forrás: ETO FC hivatalos oldala

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás | #Magyar Kupa |