Karácsonyi ronda pulcsi verseny az UNI Győr meccsén

Pécskai István Vig Norbert
2022.12.15. 13:04

Különleges lesz az év utolsó hazai mérkőzése a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapata és szurkolói számára. Az együttes szombaton, 17 órakor a Cegléd gárdáját fogadja az Egyetemi Csarnokban, s a bajnoki találkozó végig karácsonyi hangulatban telik majd.

Fűzy András, az UNI Győr elnöke a Győr+ Médiának elmondta, szurkolóik számára szeretnének kedveskedni a közelgő ünnepek apropóján.

,,A meccsre érkező gyerekeket forrócsokival, teával és muffinnal várjuk. A saját nevelésű játékosainkat pedig kis ajándékkal lepjük meg karácsony alkalmából. A szurkolóinkat arra kérjük, hogy vegyenek részt a versenyünkben, és érkezzenek karácsonyi csúnya pulcsiban. Készítsenek fotót magukról a csarnokban, s a képet a magyar fejlesztésű SEYU alkalmazás segítségével töltsék fel a Facebookra. A fotó a csarnok kijelzőjén is meg fog jelenni. Az applikációval egyébként, ahogy eddig is, üzeneteket is küldhetnek a játékosoknak. A ronda pulcsi verseny győztese fődíjban részesül, amely egy tesztvezetés lesz a Leier Autó felajánlásának köszönhetően. Mindenkit biztatok rá, hogy vegyen részt a játékban” – árulta el Fűzy András.

A mérkőzés után a szurkolók közösen fotózkodhatnak a játékosokkal. A klub a képeket e-mailben el is küldi a drukkereknek. A találkozót követően zárt körű karácsonyi ünnepségét is tart a klub, amelynek a vezetősége megköszöni a játékosok, a szakmai stáb és a többi dolgozójának az egész éves munkát.

Kapcsolódó témák: #karácsony | #kosárlabda | #ünnep |