Kapust és védőt vett az ETO női focicsapata

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.17. 17:15

Két, még nem egészen húszéves fiatallal bővült az ETO FC Győr női labdarúgócsapatának kerete. A játékosok fiatal korul jelentősnek mondható élvonalbeli tapasztalattal rendelkeznek, és a kupagyőztes együttesnél fejlődhetnek tovább.

A csilizradványi Nagy Szilvia 16 éves koráig a DAC csapatában futballozott, aztán az Újpest játékosa lett. Az immáron magyar állampolgársággal rendelkező védő előbb a másodosztályban, aztán pedig az élvonalban is meghatározó labdarúgója volt a lila-fehéreknek. Három év után úgy döntött, hogy hazatér, és a szülőhelyétől néhány kilométerre lévő győri csapathoz igazol, ahol immáron nagyobb célokért küzdhet. A szorgalmas, kőkemény védő, Győrben minden tekintetben folyamatosan fejlődhet, és hasznos tagja lehet az ETO keretének.

Halla Petra személyében kapust is igazolt az ETO. A fiatal focista már 17 évesen bemutatkozott az NB I-ben, sőt a Bajnokok Ligájában több találkozón is ült budapesti a zöld-fehérek kispadján. Petra az FTC, a Soroksár és Astra színeiben első osztályú mérkőzéseken védte aktuális csapata kapuját. Legutóbb súlyos sérülés miatt hónapokat volt kénytelen kihagyni, de ma már teljes erővel készül az új szezonra, amelyben immáron a győri zöld-fehérek erősíti majd.

Kapcsolódó témák: #átigazolás | #labdarúgás |