Labdarúgás

Kaposváron hengerelt a Gyirmót

Fotó: Gyirmót FC Győr
Győr+
2021.04.07. 21:54

A harmadik helyezett Gyirmót 5-1-re nyert Kaposváron a labdarúgó NB II szerdai, 31. fordulójában, így továbbra is szorosan követi az éllovas DVSC-t és a Vasast.

Kilences veretlenségi sorozattal a tarsolyában érkezett a Gyirmót a Somogy-megyei Kaposvár otthonába, akik a kieső zóna előtt tanyáznak, tehát nem ígérkezett könnyű feladatnak érvényesíteni a papírformát.

Ennek ismeretében a vendég gárda ragadta magához a játék irányítását, Lencse László és Varga Barnabás helyzeteit követően bő negyed óra elteltével sikerült megszerezni a vezetést. 0-1

A hazaiak ritkán jutottak el gyirmóti kapu előteréig, ha igen, akkor vagy Hársfalvi András védett bravúrosan, vagy a jól záró védelem hiúsította meg gólszerzési törekvéseiket.

Fél óra elteltével Hudák Dávid révén ismét a kapuba talált a Gyirmót,, de korai volt örömünk, hiszen a játékvezető les állás miatt nem adta meg a találatot. A játékrész utolsó pillanataiban Nagy Patrik növelhette volna az előnyt, de Pogacsics nagy védéssel tartotta meccsben csapatát.

Fordulás után már semmit nem bízott a véletlenre a vendég csapat. Tíz percnyi játék után egy mintaszerű Lencse László – Nagy Patrik – Varga Barnabás összjátékot követően, utóbbi növelte az előnyt (0-2), majd Hajdú mesteri labdája után ismét Varga volt eredményes. (0-3)

A játékrész derekánál Lencse mesteri, egyéni alakítása után volt eredményes (0-4), majd fiatal középpályásunk- Lustyik Levente- is feliratkozott a gólszerzők listájára. (0-5)

Tíz perccel a mérkőzés vége előtt egy ártalmatlan szituációt követően büntetőből szépített a hazai gárda Balázs Zsolt révén, (1-5) ezzel beállítva a végeredményt.

Forrás: gyirmotfc.hu

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás |