Júliusban indul a GYAC nyári sporttábora

Fotó: Magyar Atlétikai Szövetség
Győr+
2020.06.10. 12:09

Tavaly nagy sikert aratott a nyári tábor az Olimpiai Sportparkban. A Győri Atlétikai Club által szervezett programokra jelentkező 7-12 éves gyerekek kipróbálhatták és megtanulhatták a különböző sportágak alapjait.

A résztvevők a birkózással, a judóval, a tornával, az atlétikával, ukidoval, kötélugrással és a tenisszel ismerkedhetnek meg. Ezek mellett az uszoda és az úszás sem maradhat ki, hiszen az Aqua Sportközpont itt van a GYAC otthonának szomszédságában. Természetesen minden sportágat szakedzői felügyelet mellett próbálhatnak ki a gyerekek, így könnyen el tudják dönteni, hogy melyik az amelyik a legjobban tetszik nekik, melyikkel szeretnének esetleg a későbbiekben komolyan foglalkozni” – mondta Petrahn Barbara a GYAC klubmenedzsere, aki hozzátette, a táborozók naponta délelőtt és délután is két-két órában ismerkedhetnek a sportágakkal, emellett a szabadidőben különböző játékos, sportos feladatokat is teljesíthetnek, focizhatnak, ping-pongozhatnak, tollaslabdázhatnak, számháborúzhatnak.

A résztvevőknek napi kétszeri étkezést biztosít a GYAC. A tábor programjai minden nap 8 órakor kezdődnek, és 17 óráig tartanak.

„Senki se edzőtáborra számítson, nem versenyre készítjük fel a gyerekeket, ez inkább egy játékos sportágválasztó. A célunk az is, hogy minél többen megkedveljék a sportot és szeptembertől, az iskolakezdéstől majd az edzéseinket is látogassák. Ebben az évben három turnusban van lehetőségük részt venni a gyerekeknek, július 6-án indul az első, július 20-án a második, augusztus 3-án pedig a harmadik turnus” – mondta Bogár Lilla a GYAC atlétikaedzője.

A GYAC sporttáborába a gyactabor@gmail.com email címen, valamint a +36305820545-ös telefonszámon lehet jelentkezni.

Kapcsolódó témák: #GYAC | #Helyi sport |