Jövőjéről nyilatkozott Stine Oftedal: csodálatos út volt, de valószínűleg itt a vége

Szigeti Sándor
2024.01.23. 21:15

Az olimpia után szünetet tart és valószínűleg végleg visszavonul a profi sportkarriertől a Győri Audi ETO KC világklasszisa. Stine Oftedal azonban még nyitva hagyott egy kis ajtót.

Az már korábban eldőlt, hogy a kiváló játékos nyáron távozik Győrből, és az olimpiai után nem hosszabbítja meg a szerződését a klubbal. Pontos terveiről a világbajnokság után ígért tájékoztatást, most pedig a Sport TV és a Győri Audi ETO KC közös videójában kérdezték meg tőle, hogy mi is akkor a végleges döntése:

Az olimpia szünetet tartok és nagyon valószínű, hogy ezzel vége is a profi karrieremnek. De kicsit azért még szeretném nyitva hagyni azt a bizonyos ajtót. Sok játékost láttam ugyanis, aki visszavonult, de annyira hiányzott neki a játék, hogy talált egy másik megoldást, hogy folytathassa. De egyelőre az tűnik a leghelyesebbnek, ha végleg befejezem” – fogalmazott az interjúban, majd hozzátette:

„Szó sincs arról, hogy ne lennének céljaim, és ne lennék motivált, de úgy érzem, telítődtem. A sérülések is szerencsésen elkerültek, így beleszagolni sem volt időm az igazi életbe, ezért szeretnék az olimpia után több időt tölteni a párommal és a családommal.”

„Csodálatos út volt, semmit nem csinálnék másképp” – zárta a beszélgetést a világ egyik valaha volt legjobb játékosa.

A teljes videó visszanézhető itt:

Korábban írtuk:

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #Stine Oftedal |