Jó hír érkezett az Audi ETO KC-től

Szigeti Sándor Fotó: gyorietokc.hu
2024.02.21. 19:03

Jó hír érkezett a Győri Audi ETO KC háza tájáról. A korábban orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedő Ana Gros ismét a csapattal készülhet. Igaz, ehhez egy speciális maszkra is szüksége van.

A klasszis szlovén jobbátlövő még januárban szenvedett súlyos orrcsonttörést a Buducnost elleni győztes BL-meccsen. A csont elmozdult a helyéről, így a sérülést rögtön a podgoricai kórházban helyre kellett rakni, a kiváló játékosra pedig hosszú kihagyás várt.

Rengeteg szurkoló érdeklődött a különböző fórumokon, hogy van a játékos, és küldte el neki jókívánságait. Most szerencsére jó hírekkel jelentkezett a klub, Ana ugyanis ismét együtt készülhet a csapattal. Igaz, ehhez a labdás edzéseken egy speciális, egyedileg gyártott maszkra is szüksége van még.

„A rehabilitációm egy kicsit hosszabb ideig tartott a vártnál, mert az orrcsonttörés mellett egy kisebb agyrázkódást is tüneteit is észleltük. Most már szerencsére jobban vagyok. A lányokkal közösen végzem az edzésmunkát, a labdás gyakorlatokat pedig egy speciális maszkban teljesítem” – nyilatkozta Ana Gros, aki legkorábban a jövő héten léphet először pályára.