Jelena Despotovic újra edzésben

Győr+ Győri Audi ETO KC
2023.01.07. 12:41

Szülését követően ismét edzésbe állt a Győri Audi ETO KC játékosa, Jelena Despotovic. Az átlövő december eleje óta már a csapattal tréningezik és hamarosan ismét pályára lép majd zöld-fehér mezben.

2022 év elején érkezett a hír, miszerint Jeca, azaz Jelena Despotovic gyermeket hord a szíve alatt. Az átlövő tavaly augusztus végén adott életet kislányának, Helenának. A szülést követő időszakban fokozatosan tért vissza a versenysportolói életmódhoz.

Egy hónappal ezelőtt, 2022. december elején gyermekével visszaköltözött Győrbe és azóta is rendszeresen részt vesz a csapat edzésein. Formája napról napra egyre jobb, így hamarosan ismét pályára léphet az Audi Aréna Győrben.

„Örülök, hogy Jeca visszatért a csapatba, ezzel is bővültek a vezetőedző lehetőségei. Nem egyszerű ilyen apró gyermek mellett profi sportolónak lenni, de a klub mindenben Jeca segítségére van, és lesz a jövőben is. Sok sikert kívánok neki a folytatáshoz.” -nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Jelena Despotovic 2021 nyarán érkezett Debrecenből a Győri Audi ETO csapatához, és eddig 31 alkalommal lépett pályára zöld-fehér mezben.

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #női kézilabda |