Isten éltessen sokáig, Anita!

Fotó: O. Jakócs Péter
Pécskai István
2022.05.13. 11:16

Ma ünnepli 39. születésnapját Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC legendás egykori játékosa, jelenlegi elnöke. A korábbi kiváló kézilabdázót a Győr+ Média szerkesztősége is felköszöntötte telefonon.

,,Ugyanúgy telik a születésnapom, mint bármelyik másik hétköznap. Ez a péntek is a szokásos mederben zajlik, reggeltől estig dolgozom. Otthon természetesen felköszöntött reggel a családom, és majd a hétvégén ünnepeljük meg közösen a szülinapomat. S hogy melyik a kedvencem sütim? Anyukám gyümölcstortája a legfinomabb – árulta el érdeklődésünkre Görbicz Anita.

Április elején nevezték ki az Audi ETO elnökének.

,,Jól érzem magam, mindent megteszek az ETO sikereiért. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a Bajnokok Ligájában a csapatnak sikerült bejutnia a Final Fourba. Izgatott vagyok a négyes döntő miatt, bízom benne, hogy sikerül elhódítanunk a trófeát. Furcsa lesz, hogy immáron a pályán kívülről szurkolok az együttesnek, ugyanakkor bízom a játékosokban, hogy sikerül az elődöntőt, majd a finálét is megnyerniük” – tette hozzá Görbicz Anita, aki ötször nyert Bajnokok Ligáját játékosként az ETO-val, emellett 13-szor volt NB I-es aranyérmes, 14-szer pedig Magyar Kupa-győztes zöld-fehér színekben.

Kapcsolódó témák: #kézilabda | #születésnap |