WKW Győri ETO FC

Ismét kikapott az ETO

Győr+
2020.03.02. 11:18

A WKW ETO FC Győr vereséget szenvedett a Vasas FC otthonában, ahol a hazaiak két rögzített szituációból már az első félidőben kétgólos előny szereztek. A második játékrészben Balajti növelte a különbséget, de egy szöglet után a hajrában Fejes még szépíteni tudott, így 3:1-es végeredménnyel zárult a találkozó.

Az első húsz percben többnyire kiegyenlített játékot láthattunk, nagyobb helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A 23. percben azonban egy szabadrúgás után a lepattanó a balösszekötő helyén Hinora elé került, aki könyörtelenül a léc alá vágta a labdát. (1-0.) Tíz percen belül megduplázta előnyét a Vasas FC, mikor Vernes baloldali szögletét Viczián 7 méterről a győri kapuba fejelte. (2-0) A félidő előtt még Simon András próbálkozott 18 méterről, de lövése a bal sarok mellett landolt.

A pihenőben kettőt is változtatott a csapaton Kondás Elemér, Tömösvári helyére Kun érkezett, Simon Andrást pedig Horváth Zoltán váltotta. Az 53. percben egy felpörgött labda Vashekba elé került a tizenhatoson belül, aki továbbította a középen érkező Horváthnak, de Csató az utolsó pillanatban menteni tudott előle. Nem sokkal később Terbe jobb oldali beadását Feczesin az ötösnél fejelte meg, de Gyurákovics hárítani tudott.

A 62. percben megszületett a hazaiak harmadik találata, Hidi vezette rá a védősorra a labdát, majd kitette balra Balajtihoz, aki külsővel váratlanul a rövid alsóba tekert. (3-0) A 67. percben Bagi helyére Kiss Máté érkezett, aki egy meccs kihagyás után kapott újra lehetőséget. Horváth Zoltán kétszer is fejjel próbálta bevenni a hazaiak kapuját, először Kiss szabadrúgását fejelte a kapus kezébe, majd 6 méterről bólintott, amit Jova bravúrral tornázott ki.

Az ETO góljára a 84. percig kellett várni, mikor Kiss pontosan adta be a szögletet, amit az érkező Fejes a hálóba pofozott. (3-1) A mérkőzés hátralévő részében az eredmény már nem változott, így nem sikerült az ETO-nak pontot szerezni az angyalföldiek otthonában.

Vasas FC – WKW ETO FC Győr 3-1 (2-0)

Gólszerzők: Hinora (23’), Viczián (31’), Balajti (62’) ill. Fejes (84’)

Vasas FC: Jova – Feczesin (Torghelle 68’), Szatmári, Hidi M, Hinora, Csató, Viczián, Lakatos, Terbe, Balajti (Kalmár 79’), Vernes (Szivacski 63’)
Cserék: Rados, Szivacski, Kalmár, Kovács, Torghelle, Szedlár, Gál
Vezetőedző: Bene Ferenc

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics – Kovács K., Gengeliczki, Vári, Fejes, Bagi (Kiss 67’), Simon Á., Tömösvári (Kun 46’), Vashkeba, Andric, Simon A. (Horváth Z. 46’)
Cserék: Horváth T., Múcska, Kun, Kiss, Dvorschák, Lovrencsics, Horváth Z.
Vezetőedző: Kondás Elemér

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |