Agrofeed ETO-SZESE

Ismét a Farkasok győztek

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.05.02. 10:45

Férfias küzdelem szemtanúi lehettek azok, akik élőben követték a szombati mérkőzést az Agrofeed ETO-SZESE Facebook oldalán. Sajnos azonban a zöld-fehéreknek megint nem sikerült pontot szereznie a Farkasok ellen.

A mérkőzést a Paár, Czene, Sokoray, Goór, Németh, Lakosy felállásban kezdte a győri csapat, a kapuban Décsivel.

Az első ETO-SZESE találatot Németh szerezte (3. perc 1-1), majd Décsi is bemutatott egy védést. Emberelőnyben kétszer is üreskapus gól szerzésére volt lehetősége a hazai csapatnak, ezek a helyzetek azonban kimaradtak.

4-2-es állásnál a vendégek vezetőedzője időt kért, melyet követően két gyors találattal ki is egyenlítettek a Farkasok. Újabb gyors gólt kapott az ETO a 14. percben (5-6), ezért Deáki István kénytelen volt időt kéri, hiszen ellenfelünk a mérkőzés során először előnybe került. Negyedóra elteltével érkeztek a cserék a pályára, Győri-Dani, Barnyák és Vékony kapott játéklehetőséget. 7-6 elleni játékkal próbálták a zöld-fehérek meglepni ellenfelüket, azonban ebből mindössze egyszer voltak eredményesek.

Fotó: Vig Norbert

A hazaiak emberhátrányba kerültek a 20. percben, Barnyák szabálytalankodott és kényszerült a kispadra ülni kettő percre. Győri-Dani és Lakosy összjátékából Lakosy talált az ellenfél kapujába, a következő védekezésben azonban Goór szabálytalankodott és kapott kettőperces kiállítást.

A félidő utolsó tíz perce gólszegényre sikerült, melyet a mindkét oldalon kemény védekezésnek és jó kapusteljesítménynek köszönhettek a csapatok. Ebben a tíz percben Lakosy értékesített egy hétméterest, Barnyák pedig 7-6 elleni játékban tudott eredményes lenni. Félidei eredmény: 10-12.

Fotó: Vig Norbert

A második játékrészre a Paár, Czene, Barnyák, Goór, Németh, Lakosy sort küldte pályára Deáki István, kapuban továbbra is Décsivel.

Az első győri találatot Barnyák szerezte, majd Czene és Goór találataival gyorsan ki is egyenlítettek. (33. perc 13-13). Ezután a vendégek szintén gyors gólokat szereztek, így ismét megléptek két góllal (39. perc 14-16). Továbbra is a 7-6 elleni játékot játszotta a SZESE, amikor egymás után kétszer is kettő perces kiállítást kapott ellenfel, így kettős emberelőnybe kerültek a hazaiak. Ezt az emberelőnyt nem tudták kihasználni, a győri fiúk, sőt a Farkasok gólt szereztek kettős emberhátrányban (41. perc 14-17).

A következő öt percben 4-0-ás szériát futott a SZESE: Győri-Dani, Paár, Németh és Molnár találtak az ellenfél kapujába, így kiegyenlítettek, majd átvették a vezetést is (46. perc 18-17).

Ezt követően is fej-fej mellett haladtak a csapatok, azonban 19-19-es állásnál a győri támadójáték megtorpant és budaiak egy üres kapus góllal meg tudtak lépni immáron két góllal (55. perc 19-21). Ezt követően mindössze egy gólt tudtak szerezni a házigazdák, a Farkasok azonban még emberhátrányból is eredményesek tudtak lenni.
Végeredmény: 20-24.

Fotó: Vig Norbert

Deáki István: „Gratulálok a csapatnak. Az újonnan tanult dolgot az egész mérkőzésen nagyszerűen végrehajtotta. A szűk játékoskeretünk következménye, hogy több játékos a mérkőzés végére fejben elfáradt.”

AGROFEED ETO-SZESE – Budai Farkasok 20 – 24  /10-12/

Agrofeed ETO-SZESE: Repóth, DÉCSI, Vidéki, Sokoray 1, MOLNÁR 1, Győri-Dani 2, GOÓR 1, BARNYÁK 2, Vékony, Lukács, Lakosy 4, Czene 3, Sövegjártó, Paár 1, Herkovits, NÉMETH 5. 

Edző: Deáki István.

Folytatás:
NBI/B férfi felnőtt nyugati csoport XX. forduló (zárt kapus mérkőzés)
2021.05.08. 18:00
AGROFEED ETO-SZESE – NEKA
Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr

Forrás: etokc.hu

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE | #kézilabda |