Interneten is lehet pályát foglalni

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.06.27. 09:00

A Győri Atlétikai Club (GYAC) tenisz szakosztálya új rendszert vezet be a Kálóczy téri és az Olimpiai Sportpark teniszpályáinak használatában. Június 1-től a palyafoglalas.gyac.hu oldalon lehet időpontot foglalni.

„A koronavírus-járványt követő lazítási időszakban a sportágak közül a tenisz volt az, amely a leghamarabb elérhetővé vált az emberek számára, hiszen a partnerek távol állnak egymástól, nincs közvetlen kontaktus és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett minimális a vírus terjedésének veszélye” – mondta Szombati-Serfőző Eszter, a GYAC tenisz szakosztályának vezetője.

„A Kálóczy téri hatsalakos pálya méltán híres arról, hogy Magyarország egyik legszebb helyén fekvő létesítménye. A hozzá kapcsolódó klubházban szép, tiszta öltözők és a hangulatos Panoráma bisztró várja a játék után felfrissülni vágyókat. Az Olimpia Sportpark öt szabadtéri és négy fedett, kemény borítású teniszpályája hazánkban a legmodernebbek közé tartozik. Nagyszerű élmény a salakhoz szokott teniszezőknek kipróbálni az amerikai teniszpályák hangulatát idéző létesítményt” – tette hozzá a szakosztályvezető.

Szezonbérletekről és GYAC-klubtagságról bővebb információt a palyafoglalas@gyac.hu email-címre érkezett kérdésekre ad a klub.

TV-s szerkesztő: Nagy Roland

(x)

Kapcsolódó témák: #GYAC | #Helyi sport | #tenisz |