Így voksolhatnak az Audi ETO játékosaira az év legjobbjai szavazáson

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2023.05.11. 13:28

Az Európai Kézilabda-szövetség közzétette a 2022-2023-as Bajnokok Ligája-idény legjobbjainak listáját. Ezúttal már új szavazáson, az EHF Excellence Awardson választják ki a legjobbakat nyolc kategóriában. A Győri Audi ETO csapatából hét játékosra lehet voksolni.

Szavazni május 15. és 25. között lehet az EHF hivatalos, Home of Handball című applikációján keresztül. Az app letöltés után regisztrációval használható. (https://app.eurohandball.com/) A nyerteseket az EHF Excellence Awards Gálaestjén június 26-án mutatják be Bécsben.

Nyolc kategóriában, a hét posztra és a legjobb védőre várja a szavazatokat az Európai Kézilabda-szövetség. Kategóriánkként hét jelölt közül lehet kiválasztani az idei Bajnokok Ligája legjobbjait. A Győri Audi ETO KC nyolc kategóriában is érdekelt az idei voksoláson.

Kapusposzton az ETO-ból Silje Solbergre és Sandra Toftra lehet szavazni, míg jobbszélsőként Győri-Lukács Viktória szerepel a jelöltek között. Az irányító Stine Oftedal is bekerült a legjobbak közé, míg a beállók között Linn Blohm képviseli a győrieket. Jobbátlövőként Ana Gros, balátlövőként pedig Estelle Nze Minko várja a voksokat.

A Győri Audi ETO június 3-án a norvég Vipers Kristiansand együttesével mérkőzik meg a Bajnokok Ligája négyes fináléjának elődöntőjében.

Kapcsolódó témák: #Bajnokok Ligája | #kézilabda |