Idén is két döntő a cél az ETO női labdarúgócsapatánál

Fodor László Fotó: Ács Tamás
2024.03.01. 12:33

A szombati DVTK elleni mérkőzéssel megkezdi tavaszi menetelését az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. A szezonrajt előtt sajtótájékoztatót tartott a klub.

Horváth Cs. Attila, a női szakág vezetője beszámolt arról, hogy a téli szünet alatt három új játékos érkezett a csapathoz. Újra lesz amerikai légiósa az ETO-nak, Kennedy White és Rachel McCarthy is a tengerentúlról csatlakozott a zöld-fehérekhez. Horváthova Simona pedig szlovák utánpótlás válogatott játékosként erősíti a jövőben a gárdát.

Szeles Szabolcs sportért felelős alpolgármester megerősítette, hogy a csapat továbbra is élvezi a város támogatását, sőt felmerült az is, hogy a régóta kihasználatlanul álló likócsi gokartpálya helyén terjeszkedhet az egyesület, ahol egy új edzőközpont terve merült fel.

Dörnyei Balázs vezetőedző a célokat illetően elmondta, a minimális elvárás a hölgyektől, hogy megismételjék a tavalyi két döntős helyezést, természetesen a bajnokságban és a kupában szerzett ezüstérmet idén fényesebbre cserélnék. A csapat felkészülése jól sikerült, így minden esély megvan arra, hogy a szombaton 14 órakor kezdődő, Diósgyőr elleni mérkőzésen az ETO begyűjti a három pontot.

TV-s szerkesztő: Pulai Sarolta, Zombai-Kovács Ákos