Idegenben lép pályára az Audi ETO KC

Győr+ Fotó: Audi ETO KC
2024.03.18. 18:23

Ma bejelentették a csapat új edzőjét, de a keddi Alba Fehérvár elleni találkozón még Kun Attila vezeti a győri együttest. A cél nem lehet más, mint az újabb győzelem megszerzése.

A Budaörs elleni győzelmet követően egy idegenbeli összecsapás vár Győri-Lukács Viktóriáékra. Az Alba elleni összecsapást a 23. fordulóban rendezik, és az eredetileg kiírt időpontjához képest előrehozva kerül rá sor. Az Alba jelenleg a 9. helyen áll a 14 csapatos élvonalban. Horváth Roland tanítványai 5 győzelem mellett két döntetlent játszottak, valamint 9 vereségük van még.

A két csapat Győrben 2023. november 4-án játszott egymással, akkor 38-22-es ETO siker született. A meccsen Emilie Hovden 9 góllal volt a legeredményesebb győri játékos, míg a fehérvári részről a győri nevelésű Afentaler Sára dobta a legtöbb gólt, 7-et.

„Haladunk tovább a megkezdett úton. Bízom abban, hogy a lányok ismét tudnak egy lépést előre tenni, és azt a játékot láthatjuk, amit a Budaörs ellen a második félidőben mutattunk” – nyilatkozta Kun Attila megbízott vezetőedző.

A mérkőzés kapcsán Győri-Lukács Viktóriát kérdezték:

A meccs március 19-én, kedden 18 órakor kezdődik Székesfehérváron, a találkozó a Győri Audi ETO KC hivatalos Youtube csatornáján élőben nyomon követhető.

Korábban ma a témában:

TV-s szerkesztő: Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #magyar bajnokság |