Idegenben győzőtt a Gyirmót FC Győr

Győr+ Illusztráció: gyirmotfc.hu
2023.11.12. 19:50

Erős csapat ellen, harcos, nehéz mérkőzésen végül Medgyes Zoltán góljának köszönhetően elhozta Tiszakécskéről a 3 pontot a Gyirmót FC Győr.

Nem kezdte jól a mérkőzést a hazai csapat. A Gyirmót fölényben futballozott az első félidőben. Több veszélyt hordoztak a támadásaik, mint a tiszakécskeieknek. 

Az első gól a 36. percben született egy szép gyirmóti akciót követően: Medgyes Zoltán lépett ki középen jó ütemben és a kiérkező Kiss mellett laposan a kapuba gurított. 0-1. 

A félidő hátralévő részében már nem forogtak veszélyben a kapuk.

A második félidőben emelte a fordulatszámot a tiszakécskei csapat. A gyirmótiak kontrákból tudtak veszélyeztetni. Azonban, hiába került mezőnyfölénybe a Tiszakécske, a mérkőzés utolsó 20 percére, a kapu előtt nem jöttek azok a kulcsmegoldások, amelyek gólhelyzetet teremtettek volna. Így maradt a 0-1 és a gyirmótiak elvitték a pontokat a Tisza partjáról.

Újabb vereségével a Tiszakécske leszakadóban a középmezőnytől a 15., kieső helyen áll, még a Gyirmót a 7. helyre jött fel a tabellán. – írja a nemzetisport.hu.

TISZAKÉCSKEI LC–GYIRMÓT FC GYŐR 0–1
TISZAKÉCSKE: Kiss Á. – Grünvald, Fodor, Viczián, Szőr – Balázs B. (Gvishiani, 87.), Kocsis D. (Bertus, 74.), Szekér Á.(Torvund, 45.), Erdei C. – Cipf (Kryvotsiuk, 74.), Zamostny (Gyurján, 74.). Megbízott vezetőedző: Toldi Gábor
GYIRMÓT: 
Hársfalvi – Polgár, Hudák, Csörgő, Jova B. – Soltész D. (Kicsun, 90+1.), Kovács D., Kovács M. (Lányi, 81.), Madarász M. (Szőke G., 74.), Medgyes Z. (Takács R., 74.) – Adamcsek (Pethő B., 81.). Vezetőedző: Tamási Zsolt

Gólszerző: Medgyes Z. (36.)

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás |