ETO FC Győr

Hölgyek bravúros győzelme

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.11.15. 19:05

A női csapat a Simple Liga 10. fordulójában szép játékkal bravúros eredményt ért el, hiszen hazai pályán győzte le a dobogóra hajtó Haladás-Viktória együttesét.

ETO FC Győr – Haladás-Viktória 3-1 (1-1)

Győr, ETO Park. Vezette: Kalydy (Kénoszt, Imrő).

ETO: Bokros – Feketevízi, Fél P., Maráz, Tillinger, Fleck, Sali, Horváth C., Plóner, Nagy K., Gaál. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

Haladás: Németh V. – Kopcsándi, Horti, Herczeg, Jánosi, Hajba, Balázs (Varga B.), Harsányi (Németh Zs.), Balogh, Németh A., Németh M. Vezetőedző: Bíró Zoltán.

Gsz.: Sali, Horváth C., Feketevízi ill. Herczeg.

A győri hölgyek hatalmas bravúrt végrehajtva, hazai pályán fektették két vállra a jóval esélyesebb Haladás-Viktória gárdáját. A győri csapat számára nem indult kedvezően a mérkőzés, hiszen Tóth Alexandra vezetőedzőnek most is öt kezdőjátékosát kellett nélkülöznie. Ettől függetlenül az ETO mindvégig nagy alázattal, helyenként nagyszerű megoldásokat bemutatva játszott, így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. A győzelemnek köszönhetően a lányok elmozdultak a kieső zónából és felszabadultan léphetnek pályára a következő mérkőzéseken a továbbiakban.

Tóth Alexandra: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A mai sikert azoknak a játékosoknak ajánljuk, akik hetek óta nem tudnak velünk készülni különböző okból kifolyólag. Mihamarabb várjuk vissza őket, hogy velük együtt haladjunk tovább a megkezdett úton céljaink felé.


Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO | #Helyi sport |