„Hiányzik Győr” – interjú Oftedallal

Győr+
2020.04.13. 15:47

Oftedal bízik benne, hogy minél előbb újra Győrben lehet.

A Győri Audi ETO KC villámgyors irányítója otthonában tölti a napokat Norvégiában. Az klub oldalán megjelent interjúból kiderül: hogyan telnek a napok Norvégiában, ki főz otthon, és hogy miként ünneplik a norvégok a húsvétot.

„Köszönöm, jól vagyok. Megmondom őszintén úgy érzem, mintha egy hosszú karácsonyi szabadságon lennék, hiszen a családommal vagyok, biztonságos helyen” – meséli Oftedal, aki hozzátette konkrét kijárási tilalom nincs Norvégiában sem, de érzik az emberek, hogy mindenki most az otthonában van a legnagyobb biztonságban.

Rettenetesen hiányzik Stinenek a kézilabda, de szorgalmasan és becsületesen elvégzi a házifeladatot, amit Danyi Gábor ad a lányoknak. „Meg kell néznünk korábbi meccseinket és elemezni kell azokat. Nem kevés időt töltünk ezzel szerintem mindannyian. Főleg amikor szoros meccseket, győzelmeket nézünk vissza, akkor nagyon feltörnek bennem az érzelmek, hogy mennyire is hiányzik már a játék.”

Oftedal nem titkolja, hogy nagyon szereti Győrt, hiányzik is neki nagyon a város. „Itt nálunk, most azért sokkal hűvösebb van. Hiányzik a győri életem, sokat sétáltunk és kávéztunk a városban a lányokkal, jó lenne újra ott lenni.”

A húsvét Norvégiában nem olyan mint Magyarországon. Ők máshogy ünnepelnek, általában elmennek az emberek a hegyekbe túrázni, vagy síelni, de nyilván idén ez nem lehetséges. „Egyes otthonokban édességgel teli tojások vannak, máshol „kincsvadászatot” tartanak. Mi a családommal egy nagy vacsorát szoktunk tartani, rengeteg rokonnal, de most csak szűk családi körben ülünk majd le. Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!” – zárta az interjút a győri kiválóság.

A teljes interjút ITT olvasható el.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC |