Kézilabda

Hét gólos vereség hazai pályán

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.10.24. 20:44

Az AGROFEED ETO-UNI Győr a Szigetszentmiklósi KSK csapatát látta vendégül a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Sokoray, Goór, Győri-Dani, Nagy felállásban kezdték a hazaiak, a kapuban Takáccsal, támadásban Sövegjártó érkezett Győri-Dani helyére. A győriek első találatát Nagy szerezte hétméteresből, majd Sokoray talált a szigetszentmiklósiak kapujába betörésből (4. perc 2-2). Az ötödik percben Kovácsovics helyére érkezett Czene, ekkor a vendégek 2-4-es előnyben voltak, két gyors gólt követően. Jó cserének bizonyult Czene, hiszen a következő két hazai találatot ő szerezte átlövésből. A következő tíz percben nagyon nehezen találták a zöld-fehérek az ellenfél védekezésének ellenszerét, 2-8-ra nyerte az SZKSK ezt az időszakot (20. perc 6-15). Sokoray és Nagy találataival próbálták csökkenteni a hátrányukat a házigazdák (22. perc 8-16), azonban több eladott labda, kihagyott ziccer és technikai hiba jellemezte a játékot, így az utolsó tíz percben sem tudtak közelebb kerülni ellenfelükhöz. A félidei eredmény 10-19.

A második játékrészre a Paár, Czene, Goór, Ásványi, Bodócs, Nagy sort küldte pályára a vezetőedző, a kapuban Décsivel. Nagy és Sövegjártó találataival indították a győriek ezt a félidőt, ezeket ezúttal már 7-6 elleni játékkal szerezték (33. perc 13-21). Újabb két gyors gólt szerezett az Agrofeed ETO UNI Győr jó védekezésének köszönhetően, Bodócs beállásával javult a védekezés, azonban üres kapura lőtt gólokat is kaptak az elszórt labdákat követően (38. perc 16-22).

A 42. percben emberelőnybe kerültek a hazaiak, miután Czene elleni szabálytalansága miatt kapott piros lapot a szigetszentmiklósi csapat 10-es játékosa. Az előnyből egy gólt szereztek a zöld-fehérek Németh révén, azonban Bodócs kettő perces kiállítást kapott, így csak másfél perc előnye volt a hazai csapatnak. 1-3-as emberelőnyt futottak a vendégek, mikor Kovácsovics László időt kért ebben a félidőben először (45. perc 18-27).

Nyitott védekezéssel tértek vissza a győriek a pályára az időkérést követően, kétszer is technikai hibára tudták kényszeríteni a szigetszentmiklósiakat. A következő három győri gólban nagy szerepe volt Némethnek, két találatot ő szerzett és Barnyáknak is ő adott gólpasszt (48. perc 21-28). Ásványi és Sokoray találtak még kapuba (53. perc 23-29), mielőtt Barnyák kapott kettő perces kiállítást. Emberhátrányban csak egy gólt kaptak a hazaiak, majd az utolsó kettő percet már emberelőnyben töltötték. Üres kapus gólt szerzett a csapat legeredményesebb játékosa, Sokoray, azonban a Szigetszentmiklós még emberhátrányból is gólt szerzett. Az utolsó találatot Sövegjártó szerezte, így beállította a végeredményt: 26-33.

Galéria: Vig Norbert

Forrás: etokc.hu

Kapcsolódó témák: #Agrofeed ETO-UNI Győr | #Helyi sport | #kézilabda |