Hazai pályán folytatja az Euroliga küzdelmeit a SERCO UNI Győr

Győr+ Fotó: SERCO UNI Győr
2024.01.17. 12:47

Ma este 18 órától a lengyel Polkowice együttesét fogadja a SERCO UNI Győr a női kosárlabda Euroligában. A meccsel kapcsolatos várakozásaikról a főszereplők meséltek!

Szerdán lengyel ellenfél érkezik az Egyetemi sportcsarnokba az EuroLeague Women sorozatban. Az ellenfél a KGHM BC Polkowice lesz, akik ellen az odavágón egy izgalmas találkozón, hosszabbításban maradt alul a SERCO. A győri csapat jelenlegi formája alapján magas színvonalú összecsapásra készülhetnek a drukkerek. Cziczás László vezetőedző, Ruff-Nagy Dóra és Hegedűs Janka beszélt a klub honlapjának a Polkowice elleni várakozásaikról.

Cziczás László: A csapattal szembeni elvárások hasonlóak a korábbi meccsekhez. Úgy néz ki, hogy elérkezett az idő, amikor végre elkezdtünk egymásra érezni. Kezdjük látni, hogy ki mit vár a másiktól. Ezekkel az energiákkal fogunk továbbmenni, amire most rátaláltunk. A Polkowicével már Lengyelországban is sikerült egy jó mérkőzést játszanunk. Ez lesz most is a tervünk, illetve az, hogy megszerezzük a második győzelmünket az elitsorozatban. Még úgy is, hogy tudjuk, az ellenfelünk egy nagyon komplett és rutinos Euroligás csapat. Úgy gondolom, jó esélyünk lesz arra, hogy borítsuk a papírformát és megverjük a lengyeleket.

Ruff-Nagy Dóra: Jó meccset játszottunk idegenben a Polkowicével, igaz hosszabbításban kikaptunk. Ha megnézzük, hogyan játszottunk a Szekszárd ellen, és azt tudjuk hozni szerdán is, akkor meg tudjuk szerezni a második Euroliga győzelmünket is. Nagyon jó úton haladunk efelé.

Hegedűs Janka: Az előző találkozókból kiindulva mondhatom, hogy nagyon jó formában van a csapat. Edzéseken is nagyon jó hangulat van, ami rávetődik a mérkőzésekre is. Komoly munka folyik a háttérben minden egyes összecsapás előtt, rendesen felkészülünk az ellenfeleinkre. Mindenki azon van a csapatból, hogy ezt betartsuk. A motiváltságot és jó hangulatot megtartva szeretnénk minél jobb eredményt elérni a pályán a Polkowice ellen.

Forrás: gyorikosar.hu

Kapcsolódó témák: #euroliga | #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr |