Labdarúgás

Hazai pályán döntetlent játszott a Gyirmót

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2020.08.31. 08:05

A vezetést a Gyirmót szerezte meg, a Szolnok a hosszabbításban csent el egy pontot Győrből. Az eredmény egyik félnek sem kedvezett.

Ha a Szolnok nyerte volna a találkozót, akkor átvette volna a vezetést a tabellán, ha viszont a Gyirmót húzta volna be a három pontot, akkor éppen a Szolnokot utasították volna maguk mögé. Lehet, hogy ez a teher is ránehezedett a játékosokra, mindenesetre semmiképp sem mondható el, hogy magas színvonalú mérkőzést játszott volna a két csapat. Sok hiba volt mind a két oldalon, a gyirmóti védelem nem állt stabil lábakon, s ugyanez elmondható a szolnokiak támadóiról is. Véget is ért az első félidő egyetlen helyzettel, amely Herjeczki nevéhez fűződött.

Csak remélni lehetett, hogy az edzők mind a két együttest felrázzák a szünetben.

Fotó: Vig Norbert

Az első gólhoz egy szögletre volt szükség, ebből szerzett vezetést a Gyirmót, Németh Bencének köszönhetően. A gól úgy látszik meghozta a hazaiak kedvét, nem sokkal a később Nagy Patrik veszélyeztetett, de lövése célt tévesztett. Simon és Szatmári is próbálkozott, eredménytelenül. Pedig nagyon kellett volna a gyirmóti gól, mivel a hosszabbításban jött a szolnoki Tisza Kálmán aki egy szöglet utána fejesből egyenlített, beállítva az 1-1-es végeredményt.

Gyirmót FC Győr – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-0)

Gyirmót: Rusák – Major M., Hudák D., Németh B., Széles – Lázár P. – Herjeczki (Szatmári I., 63.), Nagy P. (Vass Á., 89.), Vogyicska, Heffler N. – Varga B. (Simon A., 73.) Vezetőedző. Csertői Aurél

Szolnok: Molnár F. T. – Tajti B., Horgosi, Kovács O., Tamás L., Bárdos – Szabó B. (Rokszin, a szünetben), Kónya M. (Kotula, 83.), Tisza K. – Csirmaz (Tóth B., 70.), Novák. Vezetőedző: Csábi József

Gólszerzők: Németh B. (1–0) a 48., Tisza K. (1–1) a 90+3. percben

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás |