Női labdarúgás

Hatvanban a nyolc közé

Fotó: ETO FC Győr hivatalos oldala
Győr+
2021.10.08. 20:42

A Simple Női Kupa 3. fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. Hölgyeink a másodosztályú Hatvan vendégei lesznek szombaton 14 órától.

Szombaton kezdetét veszi a Simple Női Kupa az ETO FC Győr csapata számára.

A győri együttes a harmadik körben csatlakozik be a küzdelmekbe, ahol a másodosztályú Hatvan ellen kell kiharcolni a továbbjutást.

Az ETO soron következő ellenfele az NB II. Keleti csoportjában szerepel, ahol öt mérkőzésen három győzelmet aratott, és egy-egy alkalommal játszott döntetlent, illetve szenvedett vereséget. Az így megszerzett tíz pontjával a tabella harmadik helyét foglalja el.

Menczeles Iván vezetőedző minden bizonnyal több fiatalnak is lehetőséget fog adni a bizonyításra, és bízik benne, hogy a lányok megfelelő hozzáállással lépnek pályára szombaton.

„Készülünk a Magyar Kupára, próbálunk olyan játékosoknak is lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet játszottak” – kezdte Menczeles Iván. „Ettől függetlenül nem edzőmeccsre megyünk, ugyanolyan komolyan vesszük, mint a bajnokságot. Megpróbáljuk a lehető legerősebb csapatot összeállítani, mert nagyon fontos, hogy jó eredményt érjünk el. Abból a szempontból kedvező a sorsolásunk, hogy nem egy elsőosztályú élcsapatot kaptunk, viszont ezt is komolyan vesszük, nem ismerjük az ellenfél játékerejét, ezért teljes koncentrációra van szükség. A sérült játékosok pihenni tudnak, a többiek pedig megkapják a lehetőséget, hogy bizonyítsák, hosszú távon számíthatunk rájuk.

Forrás: ETO FC Győr hivatalos oldala

Kapcsolódó témák: #ETO | #női labdarúgás |