„Hatpontos” meccs Csákváron

Győr+
2022.12.04. 12:20

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában Csákvárra látogat az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol vasárnap 13 órától lép pályára. A mérkőzést a hazai csapat élőben közvetíti.

A győri csapatnak nem úgy sikerültek az elmúlt mérkőzések, mint ahogy azt előzőleg eltervezték, így vasárnap, a következő fordulóban mindenképp szükség lenne a jó eredményre. Vasárnap Csákvárra látogat a csapat, ahol egy jó formában lévő hazai gárdával találkozik.

A Csákvár eddigi tizennyolc mérkőzéséből hetet megnyert, hatszor játszott döntetlent, és öt alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött huszonhét pontjával a tabella 6. helyén áll.

Az ETO szakmai stábjának legfontosabb feladata az volt az elmúlt napokban, hogy a fejekben rendet tegyen, és mentálisan felkészítse a játékosokat a nagyon fontos mérkőzésre. A sok sérült és beteg mellé újabb hiányzó is társult, ugyanis Toma György a DVTK ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így a vasárnapi találkozót eltiltás miatt kénytelen lesz kihagyni.

Nem egyszerű a helyzetünk, de próbáljuk a játékosokat visszaterelni arra a helyes útra, amin elindultunk a szezon elején, tehát egy agresszív, nagyon kellemetlenül védekező, sokat futó társaságot szeretnék újra viszontlátni, ami mindent megtesz a klubért. A hétvégén olyan csapattal találkozunk, ami hozzánk hasonlóan több fiatalt játszat, emellett vannak rutinos játékosaik is, így jó egyveleget alkotnak. Ettől függetlenül nekünk most csak saját magunkkal kell foglalkoznunk, a fejeket kell rendbe tenni. Úgy kell kimennünk a pályára, hogy számunkra ez hatpontos mérkőzés lesz, biztos vagyok benne, hogy mindent meg is fogunk tenni, hogy sikerüljön begyűjteni a pontokat – mondta Tímár Krisztián.

Forrás: ETO FC hivatalos oldala

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |