Három válogatott volt akadémista is marad Győrben

Győr+
2023.07.03. 19:05

Nagy Fanni tavaly fejezte be tanulmányait a Fehér Miklós Gimnáziumban, míg Savanya Csilla és Sali Rebeka idén érettségizett. Egy viszont azonos bennük, mindhárom játékos két éves szerződést írt alá nyáron az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatához.

Nagy Fanni: „Több, mint két éve érkeztem az ETO-hoz, amikor a fő cél még a bentmaradás kiharcolása volt. Már akkor is látszott, hogy ez a csapat többre képes. Elindultunk egy úton, rengeteget dolgoztunk, és szép eredményeket értünk el. Már az első pillanattól kezdve éreztem a bizalmat, nagyszerű társaság fogadott, sok jó embert ismerhettem meg. Sokat fejlődtem, és úgy érzem, minden adott ahhoz, hogy ez tovabbra is így legyen. Várom az újabb kihívásokat, szeretnék hasonló sikerekért küzdeni!”

Savanya Csilla: „El sem hiszem, de már két éve, hogy Szegedről Győrbe igazoltam. Amikor idejöttem, mindenki kedvesen és barátságosan fogadott, nagyon megszerettem a csapatot és az egész légkört. Idén nyáron lejárt a szerződésem, és nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a hosszabbításról szóló papírokat. Számomra egyértelmű volt, hogy maradni szeretnék! Azért döntöttem így, mert sokat kell még fejlődnöm és tudom, hogy az ETO-ban erre nagyon jó lehetőségeim vannak. Úgy gondolom, hogy a következő szezonban is képesek leszünk ugyanazt a szintet képviselni, ahová az elmúlt időszakban, csodálatos módon, eljutottunk.”

Sali Rebeka: „Örülök, hogy itt az ETO-nál kaptam meg az első profi szerződésemet. Hatalmas lehetőség, azon leszek hogy megháláljam ezt a bizalmat. Azért is maradtam itt az ETO-ban, mert egy remek közösség tagja lehetek, itt nőttem fel, ezért természetesen nagyon közel áll a szívemhez. A céljaink csapatszinten ugyanazok maradtak mint az előző szezonban. Egyénileg szeretnék sokat fejlődni, alapemberré válni. Úgy gondolom, kemény munkával ez sikerülhet.”

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #női labdarúgás |