Női labdarúgás

Három pont Üllőről

Győr+ ETO.HU
2022.10.30. 16:55

A Simple Női Liga 9. fordulójában Üllőre látogatott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az együttes 2-0-s győzelmet aratott.

Astra-Activtek HFC-Üllő – ETO FC Győr 0-2 (0-2)

Üllő, Városi Sporttelep. V.: Urbán (Jakab, Juhász).

Astra: Kiczkó – Cremer, Taylor, Kós, Szabó B., Szakonyi, Vicsek, Véninger, Madrid, dr. Tatai, Szennai. Vezetőedző: Király Bianka.

ETO FC Győr: Török – Vida, Kovács L., Savanya (Fél P. 78’), Németh L., Kaziupa (Sali 64’), Nagy F., Herczeg, Süle, Cameron, Khimych (Siklér 85’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Cameron (12’), Kaziupa (44’).

A 12. percben Herczeg szabadrúgásába ért bele Cameron, ami megzavarta a hazaiak kapusát, a labda így a hosszú felsőben kötött ki 0-1. A 44. percben egy szöglet után kavarodás alakult ki az Astra kapuja előtt, Kaziupa elé került a labda, aki a hálóba passzolt 0-2. A 73. percben Németh L. passzolt Herczeg elé, aki a tizenhatosról lőtt, a labda azonban magasan a kapu fölé szállt. A 76. percben Taylor a felezővonalnál ugrott ki, észrevette, hogy Török kint áll a kapuból, próbálkozása egy pattanás után a kapu fölé ment. A 80. percben Herczeg lövése a kapufán csattant.

Dörnyei Balázs:Nehéz pályán értékes három pontot szereztünk. Hullámzó mérkőzés volt, ahol az ellenfélnek is voltak lehetőségei. Voltak olyan periódusok, amikor jól futballoztunk, főleg a meccs elején. Utána kicsit hektikussá vált a játék, nekünk az lenne a célunk, hogy amit a találkozó elején játszottunk, azt toljuk ki hosszabb időre, mert ez tudna minket előre vinni.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás | #női foci |