Hármat rúgott, egyet sem kapott a Gyirmót

Győr+ | Fotó: gyirmotfc.hu
2022.11.13. 15:11

Az elmúlt fordulóban – folytatva jó idegenbeli sorozatát – rangadón szerzett egy pontot a Gyirmót az éllovas Pécs otthonában, vasárnap pedig a hazai mérlegét szerette volna javítani a Kazincbarcika ellen.

Érdekesség, hogy a gyirmótiak aktuális ellenfele jól kezdte a pontvadászatot, hiszen a borsodiak első öt mérkőzésükből négyet megnyertek. Ezzel szemben az utóbbi nyolc bajnokijukon négy vereség mellett csupán a négy döntetlenért járó pontoknak örülhettek.

Mindkét fel számára fontos volt tehát a találkozó, amelynek az elején a korábban súlyos fejsérülést szenvedő Helembai Márkot köszöntötték a hazai drukkerek. Bár Márk még nem edzhet és nem léphetett pályára, már a helyszínen, az Alcufer Stadionban szorított csapata sikeréért.

A 31. percben Simon András az ötös sarkáról szerezte meg a vezetést, amelyet az első félidő hosszabbításában Kovács Milán növelt. A félidőben: Gyirmót – Kazincbarcika 2-0.

Csertői Aurél tanítványai a második félidőben is tartották kétgólos előnyüket, amely a 62. percben háromgólosra hízott: a Nagy Patrik szabadrúgását menteni igyekvő Székely Dávidról saját kapujába pattant a labda (3-0).

A 67. percben mindkét oldalon hármas cserét hajtottak végre az edzők. A Kazincbarcika játékába ez némi vérfrissítést hozott, a hajrában Hársfalvinak több bravúrt is be kellett mutatnia, hogy ne változzon az eredmény.

A Gyirmót végül három rúgott, és kapott gól nélkül magabiztosan hozta le a találkozót és tartotta otthon a három pontot:

Gyirmót FC Győr–Kolorcity Kazincbarcika SC 3-0 (2-0

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #NB II |