A legjobb 32 között a csapat

Győzött és továbbjutott az ETO

Fotó: eto.hu
Győr+
2019.10.31. 17:39

Három góllal volt jobb szerdán WKW ETO FC Győr az óbudai ASR Gázgyárnál, s jutott tovább a Magyar Kupában. Este az is kiderült, hogy Mezőkövesd lesz a következő ellenfele a csapatnak.

A várakozásnak megfelelően a kezdéstől magához vette az irányítás a WKW ETO az BLSZ I. osztályban szereplő ASR Gázgyár elleni Magyar Kupa mérkőzésen.

Gránicz Patrik párszor távolról próbálkozott, Horváth Zoltán pedig többször is szembenézett a hazai kapussal, de sok pontatlanság csúszott a zöld-fehérek játékába.

A félidő derekán viszont Kun szabadrúgása már utat talált a Gázgyár kapujába (0-1), majd 3 perccel később Horváth Zoltán fejesével két gólos előnyre tett szert csapatunk (0-2). A dupla vezetés teljesen megérdemelt volt, érett a győri vezetés a jól felkészült óbudai társulat ellen.

Még a pihenő előtt a 46. percben Kun Bertalan becsúszása rosszul sikerült, ami után megkapta 3 percen belül második sárgalapját, így 10 főre fogyatkozott az ETO.

A szünet után 10 fővel is jobban muzsikált az ETO, dominanciája nem volt kérdéses, a hazai kapus Zubány többször is óriási bravúrral hárított, Márius Charizopulos nagy erejű felhőfejesénél pedig a felsőléc mentette meg a góltól az óbudaikat.

Az 58. percben viszont háromra nőtt az ETO előnye. Tetszetős győri akció végén Szabados passzával tört be a büntető területre Simon Márk, majd lőtte ki a bal alsót szép cselek után. (0-3).

Nem sokkal később a hazaiak egy tetszetős jobb oldali támadás után bevették a Győr kapuját, a beadást nem sikerült eltakarítani, a hazai támadó bevetődve pofozta a labdát a hálóba (1-3), összejött tehát a szépítő találat.

Viszont a válasz is megérkezett a Győrtől, Horváth Zoltán duplája beállította a kupameccs végeredményét. Támadónk szépen bólintott a Gázgyár kapujába, de Simon Márk beadása is remek volt (1-4).

Szerda este az M4 Sport Stúdiójában kisorsolták a Kupa 8. fordulóját. A WKW ETO NBI-es csapatot kapott. A következő fordulóban a Mezőkövesd lesz az ellenfele a zöld-fehér csapatnak.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |