Győzelemmel zárta a felkészülést az ETO FC Győr

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.01.27. 17:20

A délutáni mérkőzésen az ETO FC Győr az osztrák másodosztályú First Vienna gárdáját fogadta az ETO Stadionban, ahol jó játékkal győzelmet arattak a győri legények.

ETO FC Győr – First Vienna 2-1 (1-0)
Győr, ETO Stadion. 

ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna, Anton, Vingler, Skvarka (Hanzli 75’), Bumba, Diarra, Lukic. Vezetőedző: Antonio Munoz.

First Vienna: Giuliani – Steiner, Mouschein, Luxbacher, Peham, Ochs, Bumbie, Omerovic, Krenzhuber, Bischof, Bauer. Cserék: Ecker, Sanogo, Tanzmayr, Kitenge, Wusch, Boateng, Abazovic, Stratznig, Hushovic.

Gsz.: Lukic (12’), Diarra (54’) ill. Kitenge (80’).

A 3. percben Lukic került ziccerbe, ám a vendégek kapusa védeni tudott. A 12. percben gyönyörű játék végén Lukic elé került a labda a kapu előterében, s a támadó ekkor már nem hibázott, a jobb alsóba lőtt 1-0. A 35. percben Anton ment veszélyesen középre, a kapus szögletre mentett.

Mindjárt a második játékrész legelején Bischof futott el a jobboldalon, rávezette Ruiszra, ám a kapu mellé lőtt. Az 54. percben Vingler kapott remek indítást Bumbától, próbálkozásánál még menteni tudott az osztrák hálóőr, majd az érkező Diarra elé gurított, aki okosan emelt a hálóba tizenhat méterről 2-0. Tíz perccel a vége előtt Kitenge vállalkozott lövésre, távolról kilőtte a bal alsót 2-1. Két perccel később Boateng csapott le egy rosszul haza fejelt labdára, lövését Ruisz védte.

A hajrában már nem adódott több lehetőség egyik csapat előtt sem, megérdemelt győzelmet aratott az ETO FC Győr, aki éppen tegnap jelentette be, hogy visszatért a csapathoz Gyurákovics Erik kapus.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #felkészülés | #labdarúgás |