Győri Alexa Vácon folytatja

Győr+ Fotó: gyorietokc.hu
2023.05.24. 18:41

A Győri Audi ETO fiatal, az első csapatban már bemutatkozó tehetsége, Győri Alexa a következő évadban Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását. A hálóőr továbbra is a győri klub kötelékében marad, a szerződés csupán egy éves kölcsönadásról szól.

Eldőlt, hogy Győri Alexa, az Audi ETO KC fiatal tehetséges kapusa a 2023/24-es évadban a Praktiker -Vác gárdájában szerepel. A piros-kékek keresték meg a győri klubot és a játékost a kölcsönjáték ügyében, amire az ETO örömmel mondott igent.

„Győri Alexa egy szorgalmas fiatal tehetség a győri utánpótlás rendszerben. Képességeit nem csak a korosztályos csapatoknál, hanem már az Ambros Martín vezette első csapat edzésein és mérkőzéseken is megmutatta. Azt gondolom, hogy egy élvonalbeli csapat megkeresésére ebben a korban igent kell mondani, és örülök, hogy Alexa szintet tud lépni. Sok sikert kívánok neki Vácott, de szemünket rajta tartjuk és bízunk benne, hogy a kölcsönjáték értékes tapasztalatokhoz juttatja őt karrierje szempontjából” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Győri Alexa 19 éves, a győri utánpótlásrendszer neveltje. 2017 óta végigjárta a korosztályos csapatokat klubunkban. A 2023/24-es szezonban mindhárom sorozat mérkőzésire nevezve lett a Győri Audi ETO találkozóin. Három magyar bajnoki, két Bajnokok Ligája és egy Magyar Kupa mérkőzésen kapott szerepet.

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC |