Győrben verte meg Izraelt a magyar női labdarúgó-válogatott

MTI Fotó: mlsz.hu
2023.04.07. 20:11

A magyar női labdarúgó-válogatott a szünetben még hátrányban volt, végül 3-1-re legyőzte pénteken az izraeli csapatot barátságos találkozón, Gyirmóton.

A vendégek korán előnybe kerültek, a magyarok pedig a szünetig nem igazán tudtak helyzetet kialakítani, így az egyenlítés sem jött össze. A fordulás után Kaján Zsanett 11-esével 1-1 lett az állás, majd a győri Süle Dóra a labdaszerzését követően pontos lövéssel már a magyarokat juttatta vezetéshez. A végeredmény a Fiorentinában futballozó Kaján második büntetőjével alakult ki.

– Az első 20 percben nagyon idegesen játszottunk és sok hibát követtünk el. Ezt követően összekaptuk magunkat. A második félidőre energiával feltöltve mentünk ki, sikerült egyenlítenünk, majd 3–1-re nyernünk. Az edzőtáborban nagyon jó a hangulat, ebből tudunk meríteni, ennek köszönhető ez a fordítás is. Ha ezt az energiát és szenvedélyt fenn tudjuk tartani, akkor a stratégiánkon nem kell változtatnunk – nyilatkozta a találkozót követően az mlsz.hu-nak Margret Kratz szövetségi kapitány

A két csapat jövő kedden 16 órától újra megmérkőzik egymással Gyirmóton.
Eredmény:
Magyarország-Izrael 3-1 (0-1)

Kapcsolódó témák: #női labdarúgás |