Győrben gyógyul Háfra Noémi

Győr+ Fotó: etokc.hu
2023.03.06. 20:01

Súlyos sérülése után visszatér Győrbe, és az Audi ETO-nál végzi tovább a rehabilitációs munkát Háfra Noémi, a csapat válogatott játékosa.

A jelenlegi szezonban a dán Odense csapatában kölcsönben szereplő átlövő tavaly októberben szenvedett súlyos térdsérülést klubja Brest elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén. A 24 éves játékost megműtötték és biztossá vált, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára. Háfra a rehabilitációt Dániában kezdte meg, de az Odense csapatával egyeztetve elköszönt a dán klubtól, és Győrben folytatja tovább a visszatéréséhez szükséges munkát.

„Noémi számára természetesen nyitott a lehetőség, hogy klubunk minden humán és technikai erőforrását igénybe vegye a rehabilitáció folyamata során. Állapotáról a sérülés és az operáció óta is részletes információkkal rendelkeztünk” – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

Közben sorsoltak a Magyar Kupában: a Győri Audi ETO KC az 5. fordulóban csatlakozik a sorozathoz, és a négyes döntőbe jutásért a Szombathely lesz az ellenfele. Az idegenbeli mérkőzést március 29-én rendezik, a találkozó győztese kerül a legjobb négy közé.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda | #rehabilitáció |