Gyirmóti vereség hazai pályán az NB II-ben

Győr+ Fotó: Gyirmót FC
2023.04.12. 21:59

A Gyirmót FC 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Siófoktól a labdarúgó NB II legutóbbi játéknapján.

Villámrajtot vett a vendég együttes, ugyanis Hudák szerencsétlen mozdulata miatt megítélt büntetőből Szakály Attila révén az első támadás végén büntetőből előnybe került. A napsütésben jött hidegzuhany után próbált nagyobb sebességre kapcsolni a hazai gárda, de az öt védővel játszó Balaton-partiak rendre meggátolták a gólszerzési törekvéseket. A játékrész záró pillanataiban a menteni szándékozó Vágó mentése okozott riadalmat saját kapuja előterében, majd az utolsó percben a kirobbanó formában játszó Soltész Dominik értékesítette a jogos büntetőt, amivel a legjobbkor egyenlített.

A büntetők által szerzett gólokkal keretbe foglalták a csapatok a találkozó első félidejét. Szünet után élénk, kiegyenlített játék folyt a pályán, de a lelkesedés nagyon sok hibával párosult, köztük ismét Hudák Dávidé, akinek fejéről saját kapuja felé pattant a labda, de Kerezsi ziccere után Rusák Edvárd óriási bravúrral tartotta az eredményt. A találkozó utolsó perceiben ismét előnybe kerültek a vendégek, amikor a győri Farkas Balázs duplázta meg csapata góljai számát, amivel el is vitték a bajnoki pontokat.

Csertői Aurél: El kell ismerni, hogy ma jobb volt nálunk a Siófok, gyorsabbak voltak, míg mi régen látott óriási hibaszázalékkal futballoztunk. Sem védekezésben, sem támadójátékban nem tudtunk minőségi produkciót nyújtani. Ők azonban nagyon jól zártak hátul, a kontráik veszélyesek voltam.

Dragan Vukmir: Kiváló munkát végzett a csapat, aminek eredményeként bravúros győzelmet arattunk. A kettő gólunk mellett is voltak helyzeteink, így győzelmünk teljesen megérdemelt.

Forrrás: gyirmotfc.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #NB II |