Gyerünk lányok, hajrá SERCO UNI Győr!

Győr+ Fotó: Bajzát Zsuzsi
2023.04.12. 13:03

Izgalmas nap előtt állnak a kosaras lányok, hiszen szerdán 18 órakor a SERCO UNI Győr a DVTK-t fogadja a győri Egyetemi Csarnokban, a meccs győztese pedig bejut a bajnoki döntőbe. Az előttük álló kihívásokról is beszélt a csapat tehetséges játékosa, Török Ági a Győr+ Rádióban.

Mindig nagy drukk egy sportoló életében amikor pályára lép, a tétmeccsek pedig valami egészen különleges atmoszférát teremtenek mind a játékosok, mind a nézők körében. De, hogy hogyan telik egy meccsnap? Ági szerint az már maga az ünnepnap. “Idén nagyon jó szezont futottunk, sok bravúros győzelmet bezsebeltünk, talán ennek is köszönhető, hogy egyre több néző látogat ki a mérkőzéseinkre. Múlt hét pénteken, mikor az első elődöntőt játszottuk a DVTK ellen, akkor is megtelt a lelátó és nagyon sokan szorítottak nekünk, elképesztő meccs volt, utolsó triplás dobással tudtunk győzni, felrobbant a csarnok, most is libabőrös leszek ha rá gondolok” – kezdte az élménybeszámolót Török Ági a szerdai Győr+ Reggeliben.

A játékos szerint óriási doppingot jelent a szurkolók buzdítása. “Amikor meghalljuk, hogy Hajrá Győr! az semmihez sem hasonlítható motiváció. Édesapám egy stabil pont a nézőtéren, az ő első bekiabálása szinte kuriózum a meccseken!” – hangsúlyozta Ági, akinek az édesapja nem más mint Török András, a Győri Nemzeti Színház művésze.

A kosaras szerint egy sikeres szezon sok összetevőből áll, de úgy véli idén egy nagyon jó “brigád” állt össze, fantasztikus edzői háttérrel. “Nagyon jó a kémia, a többi között ennek is köszönhető, hogy szoros meccseket tudtunk behúzni, ami az elmúlt években nem volt jellemző. Nagyon jó pozícióban zártuk az alapszakaszt, továbbjutottunk a nemzetközi kupában is, most pedig itt vagyunk a legjobb négyben, innentől minden győzelem egy ajándék” – mesélte Ági a műsorvezetőknek.

A lányok tehát ma nagy feladat előtt állnak, érdemes élőben szorítani a SERCO UNI Győr csapatának, szerdán 18 órakor az Egyetemi Csarnokban.

A Török Ágival készült teljes beszélgetés itt hallgatható vissza:

Kapcsolódó témák: #kosárlabda | #női kosár | #SERCO UNI Győr |