Görbicz anyaként és klubvezetőként is a legjobb akar lenni

Fotó: O. Jakócs Péter
MTI
2022.06.16. 14:47

Görbicz Anita szerint változatlan a célkitűzés a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál, azaz megnyerni a bajnokságot és a kupát, valamint bejutni a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe. A klub elnök az M4 Sportnak nyilatkozott arról is, hogy másodszor is anyai örömök elé néz.

Kiemelte, nagy dolog, hogy visszaszerezték a bajnoki címet, mert így a következő szezonban automatikusan indulhatnak a BL-ben, és nem kell “zöld kártyára” várniuk.

,,Nekem tavaly sajnos még a döntőbe sem sikerült bejutni, úgyhogy ezért mindenképpen előrelépés az idei szezon” – értékelte csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban a BL-idényt Görbicz Anita, aki egy év alatt lett játékosból sportigazgató, majd elnök. Az idei, budapesti fináléban a Győr 33-31-re kikapott a norvég Viperstől.

Görbicz kiemelte, nem titok, hogy válogatott játékosokat akar nevelni a klubnál, szeretné átadni a tapasztalatát a gyerekeknek. Hozzátette, ehhez egy új struktúrát állítanak fel, jobban kontrollálják az edzőket és a játékosokat, akiknek pszichológus is segít.

Az is motiválhatja őket, hogy lássák, igenis be lehet kerülni az ETO felnőtt csapatába – hangsúlyozta Görbicz Anita, aki második gyermekét várja, ezért a “babázás” mellett ősszel várhatóan kevesebb ideje jut majd a klubra, de – amint jelezte – nagy stáb dolgozik a feladatok ellátásán.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |